Focus

Paulina Porizkova: Φωτογραφίζεται με μπικίνι και περνά ένα δυνατό μήνυμα για όλες τις γυναίκες

Paulina Porizkova: Φωτογραφίζεται με μπικίνι και περνά ένα δυνατό μήνυμα για όλες τις γυναίκες

Πηγή Φωτογραφίας: AOL.com

Paulina Porizkova: Το διάσημο μοντέλο στα 57 του δείχνει πως η ζωή απλά ξεκινά μετά τα 50.

Κάθε ανάρτηση της Paulina Porizkova είναι πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες που νιώθουν πως η ηλικία των 50 αποτελεί σταθμό στη ζωή τους. Για την ίδια είναι απλά ένας αριθμός, αφού στα 57 της νιώθει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση να ζήσει και να απολαύσει κάθε στιγμή.

Ειδικότερα, στην πρόσφατη ανάρτησή της το μοντέλο μοιράστηκε μία φωτογραφία όπου φοράει ένα μπικίνι στο χρώμα της σεζόν. Αυτή την περίοδο η Porizkova βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά της στην Κόστα Ρίκα και απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Όπως μαρτυρά στη λεζάντα της εικόνας της, τη φωτογραφία την τράβηξε ο γιος της, ο οποίος βαριόταν να χαμηλώσει λίγο για να βρει την καλύτερη γωνία για την πόζα της μητέρας του. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν ήταν η επιθυμητή λήψη, η Porizkova μοιάζει πολύ όμορφη, αφού φαίνεται πως ζει μια χαρούμενη στιγμή και αυτό είναι που μετράει. Χαλαρή και με παιχνιδιάρικη διάθεση, το μοντέλο επιδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα του, μπροστά από την παραλία.

Μάλιστα, τα σχόλια που έλαβε ήταν μόνο ενθαρρυντικά με μία follower της να γράφει: “Κάθε γωνία σου είναι καλή. Και μ’ αρέσει ειδικά αυτή η γωνία. Ξέρεις είναι τραβηγμένη από έναν άνθρωπο που αγαπάς και νιώθεις απόλυτα άνετα. Και γελάς πολύ μαζί του. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχεις την οικογένειά σου να σε περιβάλλει με αγάπη και μετά να απαθανατίζεις αυτή τη στιγμή στην κάμερα”.

Δες την εικόνα της Paulina Porizkova:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments