Ελλάδα

ΕΛΑΣ: Σύλληψη διακινητή στον Έβρο – Μετέφερε τρεις παράνομους μετανάστες

ΕΛΑΣ: Σύλληψη διακινητή στον Έβρο – Μετέφερε τρεις παράνομους μετανάστες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΕΛΑΣ: Στη σύλληψη αλλοδαπού διακινητή προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης

Στη σύλληψη αλλοδαπού διακινητή προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Ο συλληφθείς εντοπίστηκε χθες, Δευτέρα 18 Ιουλίου, το πρωί σε αγροτική οδό να μεταφέρει με ΙΧ αυτοκίνητο τρεις μετανάστες, οι οποίοι εισήλθαν στη χώρα παράνομα.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός του οχήματος, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 7 Ιουλίου στην Αττική, στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ακινητοποιώντας στη συνέχεια το όχημα και προσπαθώντας ανεπιτυχώς να διαφύγει πεζός.

Σέρρες: Μία νεκρή και δύο τραυματίες σε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, στο 21ο χλμ. της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος (ημεδαπός) συγκρούστηκε, υπό συνθήκες που ερευνώνται, με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη, υπήκοος Βουλγαρίας, και στο οποίο επέβαινε η 62χρονη θεία της.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, για την ανάσυρση της οποίας χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Η έτερη επιβάτιδα και ο οδηγός του πρώτου οχήματος διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η αστυνομία.

Τα αίτια της θανατηφόρας σύγκρουσης ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments