Lifestyle

Κένταλ Τζένερ: Δίνει δεύτερη ευκαιρία το μοντέλο στον Ντέβιν Μπούκερ

Κένταλ Τζένερ: Δίνει δεύτερη ευκαιρία το μοντέλο στον Ντέβιν Μπούκερ

Πηγή Φωτογραφίας: Seventeen Magazine

Κένταλ Τζένερ: Γύρισε ξανά στην αγκαλιά του Ντέβιν Μπούκερ

Μετά τις φήμες που ήθελαν οι δυό τους να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους η Κένταλ Τζένερ και ο Ντέβιν Μπούκερ έκανα κοινή βραδινή, λαμπερή έξοδο. Δημοσιεύματα ήθελαν τη σταρ των Kardashians και τον μπασκετμπολίστας των Φοίνιξ Σανς να χωρίζουν μετά από δύο χρόνια σχέσης.

View this post on Instagram

A post shared by Kendall x Devin (@kendallxdbook)

Στενή φίλη από το περιβάλλον της Κένταλ είχε δηλώσει στο «E! News»: «Η Κένταλ και ο Ντέβιν βρέθηκαν σε δύσκολη θέση πρόσφατα και έχουν χωρίσει εδώ και περίπου μιάμιση εβδομάδα. Το ζευγάρι πέρασε πολύ ωραία μαζί στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των γαμήλιων εκδηλώσεων της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αλλά μόλις επέστρεψαν, άρχισαν να νιώθουν ότι έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής και σκέψης».

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως το ζευγάρι τα βρήκε και περνάνε πολύ όμορφα. Το Σαββατοκύριακο, η Κένταλ και ο Ντέβιν έδωσαν το παρόν σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού στη Νάπα της Καλιφόρνια. Το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ καλό, ενώ ακόμα κι η Κένταλ δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό τους στιγμιότυπο, με τα πρόσωπά τους ωστόσο να είναι κομμένα. Ένα χαρακτηριστικό χρυσό δαχτυλίδι που φοράει συχνά στο δεξί του χέρι ο Ντέβιν όμως, πρόδωσε την ταυτότητά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments