Trash

Απογοητευμένη φώναζε όχι η Τούνη μόλις άκουσε το φύλο του μωρού

Απογοητευμένη φώναζε όχι η Τούνη μόλις άκουσε το φύλο του μωρού

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Κανείς από τους δύο δεν γνώριζε το φύλο του μωρού, καθώς όπως είχε τονίσει η Ιωάννα Τούνη, ήθελε η αποκάλυψη να αποτελέσει μια μεγάλη έκπληξη για την ίδια και τον σύντροφό της.

Σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου μάθανε επιτέλους το φύλο του μωρού τους.

Κανείς από τους δύο δεν ήξερε το φύλο του μωρού, καθώς όπως είχε τονίσει η Ιωάννα Τούνη, ήθελε η αποκάλυψη να αποτελέσει μια μεγάλη έκπληξη για την ίδια και τον σύντροφό της.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Χαλκιδική, διοργανώθηκε ένα μεγάλο baby shower στην πισίνα, εκεί όπου η Ιωάννα και ο Δημήτρης με καπνογόνα μπλε έδει ότι είναι αγόρι.

Η αποκάλυψη ήρθε από το προφίλ του Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς ανεβάζοντας βίντεο, μόλις ενημερώθηκε ότι θα αποκτήσει γιο!

Η στιγμή της αποκάλυψης:

«Με λιγότερα νεύρα, και να ‘ναι αγόρι» – Η ευχή του Δημήτρη Αλεξάνδρου έγινε πραγματικότητα! Δες ΕΔΩ τι δήλωνε λίγες ώρες πριν την αποκάλυψη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments