Πολιτική

Η ΝΔ απαντά στον Ανδρουλάκη: Η υπόθεση του έχει πάρει τον δρόμο δικαστικής και κοινοβουλευτικής διερεύνησης

Η ΝΔ απαντά στον Ανδρουλάκη: Η υπόθεση του έχει πάρει τον δρόμο δικαστικής και κοινοβουλευτικής διερεύνησης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

Στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε την κυβέρνηση, αλλά και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την αυταρχική αντίληψη να παρουσιάζει το θύμα ως θύτη, ενώ έκανε λόγο για ένα «επιτελικό παρακράτος».

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε τώρα στον Νίκο Ανδρουλάκη λέγοντας πως «επιβεβαιώνει αυτό που ολοένα και περισσότεροι πολίτες σκέφτονται: ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη προκύπτει Τσίπρας».

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Kάποια στιγμή θα πρέπει ο κ. Ανδρουλάκης να κατανοήσει πως η υπόθεση που τον αφορά έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής και κοινοβουλευτικής διερεύνησης και ότι στις Δημοκρατίες αυτά τα ζητήματα αντιμετωπίζονται θεσμικά, όπως κινήθηκε από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση, μέσω των προβλεπόμενων κοινοβουλευτικών διαδικασιών.

Με το να επιμένει μονοθεματικά να μιλά για το θέμα αυτό ταυτιζόμενος απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ, απλά επιβεβαιώνει αυτό που ολοένα και περισσότεροι πολίτες σκέφτονται: ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη προκύπτει Τσίπρας.

Τι δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στην υπόθεση των παρακολουθήσεων αλλά και στο γιατί αρνείται να ενημερωθεί εξωθεσμικά αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για απόπειρα παγίδευσης για εκβιασμό και κατήγγειλε την κυβέρνηση. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100.3 για επιτελικό παρακράτος.

«Μιλάμε για λογισμικά που έχουν εμφανιτσεί τα τελευταία χρόνια. Αν κυριαρχήσουν κράτη που κάνουν χρήση τέτοιων λογισμικών, η φιλελεύθερη δημοκρατία και η προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων θα πάνε περίπατο», δήλωσε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι η ενοχή της κυβέρνησης αποδεικνύεται από τον βομβαρδισμό παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού.
Σχολιάζοντας τις επικρίσεις της κυβέρνησης ότι αρνείται να ενημερωθεί, υπογράμμισε ότι «ουδέποτε καμία αρμόδια υπηρεσία έχει ζητήσει να με ενημερώσει επισήμως. Το μόνο που έγινε είναι να λάβω ένα μήνυμα στο κινητό μου από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη και λίγο πριν παραπεμφθεί ο αρχηγός της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέων, να επικοινωνήσω μαζί του. Τότε πήρα τους δικηγόρους μου και είπα ότι θα δεχτώ να ενημερωθώ μόνο επίσημα. Και χθες ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι δε γνωρίζει τίποτα. Πώς θα με ενημέρωνε, αφού όπως ισχυρίζεται δε γνωρίζει;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments