Διεθνή

Τυφώνας Ίαν: Ναι είναι αυτό που νομίζεις – Ρεπόρτερ “φόρεσε” προφυλακτικό στο μικρόφωνό της

Τυφώνας Ίαν: Ναι είναι αυτό που νομίζεις – Ρεπόρτερ “φόρεσε” προφυλακτικό στο μικρόφωνό της

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot

Όλοι επιχειρούν να μεταφέρουν τις πληροφορίες παραμένοντας στις επάλξεις και εφευρίσκοντας τρόπους να προφυλαχθούν, αλλά και να προφυλάξουν τον πανάκριβο επαγγελματικό εξοπλισμό τους

Οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι αυτή την περίοδο καλύπτουν μετ’ εμποδίων το ισχυρό “χτύπημα” του τυφώνα Ίαν, υπό τις αντίξοεες καιρικές συνθήκες…

Όλοι επιχειρούν να μεταφέρουν τις πληροφορίες παραμένοντας στις επάλξεις και εφευρίσκοντας τρόπους να προφυλαχθούν, αλλά και να προφυλάξουν τον πανάκριβο επαγγελματικό εξοπλισμό τους.

Η ρεπόρτερ όμως του NBC το πήγε σε άλλη διάσταση…Έκπληκτοι οι τηλεθεατές εντόπισαν ένα ασυνήθιστο προσάρτημα στο μικρόφωνό της, όταν συντονίστηκαν στη συχνότητα του αμερικανικού δικτύου για τα νεότερα της καταιγίδας κατηγορίας 4 στη Φλόριντα.

Την απάντηση έδωσε η ίδια η δημοσιογράφος Κίλα Γκάλερ του NBC, εξηγώντας πως αυτό που έβλεπαν ήταν όντως αυτό που νόμιζαν και δεν κατάλαβαν …λάθος. Είχε φορέσει προφυλακτικό στο μικρόφωνό της για να το προστατεύσει από τη βροχή!

«Πολλοί άνθρωποι ρωτούν, τι είναι στο μικρόφωνό μου. Είναι αυτό που νομίζεις ότι είναι — είναι προφυλακτικό!». εξήγησε η Γκάλερ.

«Βοηθά στην προστασία του εξοπλισμού, δεν μπορούμε να βρέξουμε αυτά τα μικρόφωνα. Έχει πολύ αέρα, έχει πολλή βροχή, οπότε πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε, και αυτό είναι να βάλουμε ένα προφυλακτικό στο μικρόφωνο ».

Έκανε ρεπορτάζ στην περιοχή της Νάπολης της Φλόριντα, όπου η καταιγίδα κατηγορίας 4 έχει αφήσει χιλιάδες χωρίς ρεύμα.

Η Γκάλερ συνέχισε να χρησιμοποιεί το μικρόφωνο στο ρεπορτάζ της, φέρνοντας ζωντανή κάλυψη στους θεατές του NBC ενώ προστατεύει τον εξοπλισμό της.

Οι αρχές σε αρκετούς δήμους, συμπεριλαμβανομένων του Μαϊάμι, του Φορτ Λόντερντεϊλ και της Τάμπα, μοίραζαν δωρεάν σάκους άμμου για να βοηθήσουν τους κατοίκους να προστατεύσουν τα σπίτια τους από πλημμύρες.

Τρομοκρατημένοι κάτοικοι σκάβουν απεγνωσμένα τεράστιες τάφρους για να ανακατευθύνουν το νερό από τις πλημμύρες από τα σπίτια τους, ενώ άλλοι έχουν “εξαφανίσει” από τα ράφια των σούπερ μάρκετ νερό και είδη πρώτης ανάγκης.

Τα σχολεία σε 26 περιοχές σε όλη τη Φλόριντα ανακοίνωσαν ότι θα κλείσουν καθώς περισσότερα από ένα εκατομμύριο σπίτια κατά μήκος της δυτικής ακτής της Φλόριντα κινδυνεύουν από ζημιές από τον τυφώνα Ίαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments