Πολιτική

Παναγιωτόπουλος: Δεν θα κάνουμε διαγωνισμό επιθετικής ατάκας όπως οι γείτονες

Παναγιωτόπουλος: Δεν θα κάνουμε διαγωνισμό επιθετικής ατάκας όπως οι γείτονες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τι δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Στην Καβάλα βρέθηκε χθες ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος για τα εγκαίνια της 28ης Kavala Expo 2022. Μετά την ομιλία του στο εκθεσειακό κέντρο, μίλησε στο κανάλι «ΕΝΑ» και ρωτήθηκε για την τουρκική προκλητικότητα που κλιμακώνεται το τελευταίο διάστημα. «Οι λαλίστατοι γείτονες επιλέγουν να μιλάνε πολύ. Εμείς δεν ακολουθούμε τον ρυθμό τους, δεν κάνουμε διαγωνισμό επιθετικής και εχθρικής ατάκας. Εμείς αναδεικνύουμε την γεωπολιτική κατάσταση και κάνουμε την δουλειά μας και οι Ένοπλες δυνάμεις ξέρουν πάρα πολύ καλά να κάνουν την δουλειά τους. Η δουλειά μας είναι να δυναμώνουμε την Ελλάδα στρατιωτικά και ίσως αυτό να ενοχλεί και να φέρνει παραπάνω δηλώσεις από μεριάς τους. Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας».

Φλώρος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις έτοιμες να ανταποκριθούν, στο όποιο κάλεσμα της πατρίδας

Στην υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα που διαθέτουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στάθηκε σε μήνυμά του μετά την ολοκλήρωση της άσκησης «Αλέξανδρος – 22» ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. Όπως τόνισε, οι αρετές αυτές «επιτρέπουν την εκτέλεση της αποστολής τους στο ακέραιο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, εκπέμποντας με αυτόν τον τρόπο ισχυρό μήνυμα αποτροπής και ισχύος προς κάθε κατεύθυνση».

Σημειώνεται ότι στην άσκηση συμμετείχε το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων μέχρι επιπέδου τακτικού σχηματισμού, διοικήσεως και σμηναρχίας Μάχης, όπως και φορείς του κρατικού μηχανισμού, συγχαίρω θερμά το προσωπικό που συμμετείχε στην προετοιμασία, οργάνωση και εκτέλεση αυτής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments