Διεθνή

Αβρότητες Πούτιν: Έδωσε το παλτό του στον Σεΐχη, την ώρα που “παγώνει” την Ευρώπη [vid]

Αβρότητες Πούτιν: Έδωσε το παλτό του στον Σεΐχη, την ώρα που “παγώνει” την Ευρώπη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: DailyMail

Έδωσε το ιταλικό παλτό του, στον Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, τρίτο πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προερχόμενο από την τέταρτη πλουσιότερη οικογένεια στον πλανήτη, με προσωπική περιουσία που υπολογίζεται στα 27 δισεκατομμύρια λίρες

Καθώς ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγορείται ότι σκόπιμα επιδιώκει να “παγώσει” εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη, αυτόν τον χειμώνα “χτυπώντας” τα αποθέματα ενέργειας στην Ουκρανία και κλείνοντας τις στρόφιγγες στην Ευρώπη, πρόσφερε το παλτό του για να κρατήσει ζεστό έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Έδωσε το ιταλικό παλτό του, στον Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, τρίτο πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κατά τη συνάντησή τους στην ψυχρή Αγία Πετρούπολη.

Επίσης, ο ηγεμόνας του Άμπου Ντάμπι, είναι από την τέταρτη πλουσιότερη οικογένεια στον πλανήτη και η προσωπική του περιουσία υπολογίζεται στα 27 δισεκατομμύρια λίρες.

Ο σεΐχης κράτησε το μαύρο παλτό του Πούτιν πάνω από το παραδοσιακή κελεμπία του, αλλά δεν έβαλε τα χέρια του στα μανίκια, καθώς ο Ρώσος πρόεδρος τον αποχαιρετούσε στο παλάτι Konstantinovsky.

Η χειρονομία με θερμοκρασίες λίγο πάνω από το μηδέν στην Αγία Πετρούπολη ήρθε τη στιγμή που ο Πούτιν κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε τους πυραύλους του για να χτυπήσει ανελέητα τα τροφοδοτικά στην Ουκρανία, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους να τρέμουν από το κρύο, καθώς πλησιάζει ο χειμώνας.

Ο ηγέτης των ΗΑΕ είπε ότι βρισκόταν στη Ρωσία για συνομιλίες για «πολλά ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης της κρίσης στην Ουκρανία».

Πολλοί Ρώσοι χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή τα ΗΑΕ ως σκαλοπάτι για να διαφύγουν σε άλλες χώρες, αποφεύγοντας έτσι την επιστράτευση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments