Διεθνή

Τα κόργκι της βασίλισσας: Η πρώτη φωτογραφία των αγαπημένων σκύλων της Ελισάβετ μετά τον θάνατό της

Τα κόργκι της βασίλισσας: Η πρώτη φωτογραφία των αγαπημένων σκύλων της Ελισάβετ μετά τον θάνατό της

Πηγή Φωτογραφίας: cmp

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η Σάρα Φέργκιουσον στον λογαριασμό της στα social media

Η Σάρα Φέργκιουσον μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες των διάσημων σκυλιών της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ μετά την κηδεία της πρώην πεθεράς της τον Σεπτέμβριο.

Η βασίλισσα ήταν παθιασμένη με τη ράτσα κόργκι σε όλη της τη ζωή, έχοντας δεκάδες σκυλιά. Συχνά φωτογραφιζόταν με ένα ή περισσότερα από τα κόργκι της να κάθεται στα πόδια της ή να την ακολουθεί. Τη στιγμή του θανάτου της, είχε τέσσερα σκυλιά, είπε στο CNN μια πηγή: δύο Πέμπροκ Κόργκι Ουαλίας, με τα ονόμαρα Sandy και Muick, ένα “dorgi” (υβρίδιο dachshund-corgi) με το όνομα Κάντι και ένα κόκερ σπάνιελ με το όνομα Λίζι.

Το Σάββατο, η Ferguson δημοσίευσε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram που φαίνεται να δείχνουν τα δύο Κόργκι, Sandy και Muick.

Τα κόργκι , μια ράτσα εργασίας που αρχικά προοριζόταν για την αγέλη βοοειδών, είναι γνωστά για τα χαρακτηριστικά κοντά πόδια και το χνουδωτό τρίχωμα τους.

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας, μια πηγή είπε στο CNN ότι τα κόργκι θα ζούσαν με τη Φέργκιουσον και τον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Άντριου. Το ζευγάρι χώρισε το 1996, αλλά συνεχίζει να ζει στο Royal Lodge στο κτήμα Windsor.

Ακόμη και μετά το διαζύγιο, η Φέργκιουσον διατήρησε μια ισχυρή φιλία με τη βασίλισσα και οι δυο τους πήγαιναν συχνά μαζί τα σκυλιά τους βόλτα, σύμφωνα με την πηγή.

Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος φροντίζει τα άλλα δύο σκυλιά της Βασίλισσας, την Κάντυ και τη Λίζι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments