Αθλητισμός

Γουόκαπ: «Ξέρουμε τον τρόπο να νικάμε»

Γουόκαπ: «Ξέρουμε τον τρόπο να νικάμε»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν βρει τον τρόπο να νικάνε. Ο Ολυμπιακός πήρε ένα πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της Μπασκόνια, με τον Τόμας Γουόκαπ να τονίζει στις δηλώσεις του πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν βρει τον τρόπο να κερδίζουν.

Παράλληλα, ο Αμερικανός επισήμανε οι παίκτες πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν, ενώ ανέφερε πως όλοι είναι ικανοποιημένοι, αλλά όχι ενθουσιασμένοι.

Οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ

«Δεν το πιστεύαμε ότι θα νικούσαμε από την επίθεση μας και με τόσους πόντους που δεχτήκαμε από την Μπασκόνια, αλλά αποδείξαμε ότι ξέρουμε τον τρόπο να νικάμε. Αντιμετωπίσαμε τρείς μεγάλες ομάδες του ισπανικού μπάσκετ, στις έδρες τους και αυτό σημαίνει αρκετά πράγματα.

Είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά όχι ενθουσιασμένοι. Είμαστε λίγο προληπτικοί και με τον Κώστα έχουμε καθιερώσει να πίνουμε έναν καφέ μαζί στο αεροδρόμιο, πριν από κάθε ταξίδι. Τώρα που έλειψε από αυτή την αποστολή, μου χρωστά δυο καφέδες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments