Lifestyle

J2US: Το φιλί της Βανδή στη Λόλα, για το «Απαπά»

J2US: Το φιλί της Βανδή στη Λόλα, για το «Απαπά»

Πηγή Φωτογραφίας: mynews.gr

Φιλί από τη Δέσποινα Βανδή απέσπασε η Λόλα

Η Λόλα και ο Λευτέρης Μητσόπουλος διαγωνίστηκαν με το «Απαπά» της Δέσποινας Βανδή ντυμένοι γαμπρός και νύφη.Το μουσικό ζευγάρι συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία και πήρε και τα ευμενή σχόλια της τραγουδίστριας και κριτή του σόου.

Ο Αντώνης Παπαηλίας είναι ταλαντούχος ηθοποιός που φέτος ενώνει τηλεοπτικά της δυνάμεις του με τον Λευτέρη Μητσόπουλο και αποτελούν το πιο ανατρεπτικό ζευγάρι του Just The 2 Of Us! Το μουσικό σόου με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη μας συντροφεύει κάθε Σάββατο βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την περσόνα Λόλα;

«Ο τωρινός μου ρόλος είναι ό,τι πιο απαιτητικό έχω κάνει. Δεν είναι εύκολη η Λόλα είναι τρελή! Έχει άπειρα ρούχα , πολύ μακιγιάζ και χοροπηδάει συνέχεια! Όντας τρελή κάνει πολλά και διάφορα αλλά όταν έρχεται η στιγμή για να πεί καμιά μπαλάντα εκεί μπορεί να σοβαρευτεί και να γίνει χαμούλης! Με την καλή έννοια», έχει δηλώσει ο Αντώνης Παπαηλίας σε συνέντευξή του στο Savoirville.

Ο Αντώνης Παπαηλίας εδώ και χρόνια είναι μόνιμος συνεργάτης του Τόνι Σφήνου και τους δένει μία πολύ καλή χημεία στη σκηνή. Μάλιστα, ο Τόνι έχει εξομολογηθεί δημοσίως ότι εμπνεύστηκε την περσόνα της Λόλας που ενσαρκώνει ο Αντώνης Παπαηλίας από έναν φίλο του τραβεστί με τον οποίο έκανε κατά λάθος… γάμο στην Αμερική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments