Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Εμφάνιση νικητή στον Βόλο – Μια αλλαγή τελευταίας στιγμής στην ενδεκάδα

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν στο Κορωπί στη μια το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για τον Βόλο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του και πιθανότατα θα υπάρχει μια αλλαγή στην ενδεκάδα. Ο Σπόραρ θα ξεκινήσει αντί του Ιωαννίδη, ενώ οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι ίδιοι στο βασικό σχήμα. Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σάντσες, αριστερά ο Χουάνκαρ και στο κέντρο της άμυνας οι Μάγκνουσον, Σένκεφελντ. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Ρούμπεν, Τσέριν και Μπερνάρ.

Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Παλάσιος και αριστερό ο Βέρμπιτς.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν στο Κορωπί στη μια το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για τον Βόλο. Σήμερα θα φανεί αν θα βρίσκεται εντός επιλογών ο Πούγγουρας που έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Αναφορικά με την παρουσία του κόσμου, υπολογίζεται ότι στο Πανθεσσαλικό θα βρεθούν περίπου 17.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται ο αριθμός να αυξηθεί αν εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια και ανοίξουν επιπλέον θύρες.