Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα 3/11/2022: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα 3/11/2022: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα 3/11/2022: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

Φίλε Κριέ, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου! Μέσα από συγκυρίες και καταστάσεις που θα προκύψουν, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Για να τις εκπληρώσεις, κινήσου παρασκηνιακά και φρόντισε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και τα σχέδια σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα φίλε Ταύρε, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε θέματα κοινωνικής υπόστασης και εικόνας, την ίδια στιγμή που οι φιλοδοξίες σου μεγαλώνουν συνεχώς! Φροντίζεις οι προσωπικές σου υποθέσεις που πιθανόν να γίνουν γνωστές τώρα, να είναι αυτές που πρέπει να φανούν και δεν χαλούν την εικόνα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη σήμερα! Οι ώριμες αντιδράσεις σου, αλλά και οι σοφές και προσεκτικές σου απαντήσεις και αποκρίσεις, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου, ακόμα κι αν αυτό ξυπνήσει τον φθόνο σε ανταγωνιστές και αντιπάλους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα φίλε Καρκίνε, καταφέρνεις και μετατρέπεις αισθήματα και βαθιές ανάγκες, σε δράση και πράξη! Αυτή η διάθεσή σου, εξυπηρετεί απόλυτα, την εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου!! Είσαι αισιόδοξος, κεφάτος, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους!

ΛΕΩΝ

Σήμερα φίλε Λέοντα, λόγω της φιλικότητας σου και της άψογης συνεργασίας σου με τους άλλους, καταφέρνεις πολλούς από τους στόχους σου! Οι ιδέες, οι πράξεις, η συμπεριφορά και οι διαθέσεις των άλλων, απέναντι σου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές προς εσένα και νιώθεις ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου; ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα σήμερα φίλε Ζυγέ, θα σου προσφέρει σίγουρα αρκετές ευχάριστες στιγμές! Θα καταφέρεις να εκφράσεις εποικοδομητικά, τη δημιουργικότητα και την ατομικότητα σου, να ξεκινήσεις νέα σχέδια, που θα φέρουν αναγνώριση και θαυμασμό προς το πρόσωπο σου, με την ολοκλήρωσή τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, θα παρατηρήσεις και θα διαπιστώσεις πως γίνεσαι σαφώς πιο δεκτικός και ίσως παθητικός, σε κάποιες εξελίξεις και καταστάσεις που έρχονται τώρα! Η προσοχή σου είναι στραμμένη στο παρελθόν σου, στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου και στο σπίτι σου. Την σημερινή ημέρα, σε ευχαριστεί ιδιαίτερα να μείνεις μόνος και να έρχεσαι σε επαφή μόνο με τους δικούς σου ανθρώπους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η λέξη κλειδί σήμερα είναι επικοινωνία, φίλε Τοξότη! Καταφέρνεις και εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους άλλους και θα το κάνετε με πολλούς και διάφορους τρόπους! Θα λάβεις περισσότερα τηλεφωνήματα και μηνύματα απ’ ό,τι συνήθως και πιθανόν να αυξηθούν τώρα και οι μετακινήσεις σου, όπως και οι κοινωνικές σου συναναστροφές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, Αιγόκερε, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τα υπάρχοντα σου, τα κεκτημένα σου, αλλά και γενικά με όλα όσα έχουν αξία για σένα. Ρίχνεις όλο το βάρος του ενδιαφέροντος σου, σε οτιδήποτε θεωρείς «δικό σου» και κάνεις τα πάντα για να το προστατέψεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές θα αυξηθούν αισθητά, όμως πιθανόν να είσαι περισσότερο υποκειμενικός απ’ ό,τι συνήθως, στις συζητήσεις σου με τους άλλους, αφού προτεραιότητα σου είναι να εκφράσεις τον εαυτό σου στον κόσμο και αυτό θα γίνει αντιληπτό με διάφορους τρόπους.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσεις πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα τολμούσες να κάνεις, ιδίως για ό,τι είχες φοβία, άγχος ή δισταγμό μέχρι τώρα! Ένα πρόσωπο που υποσυνείδητα ή και συνειδητά, ασκεί κατά κάποιον τρόπο επιρροή επάνω σου, πιθανόν την σημερινή ημέρα, σε πλησιάσει παρασκηνιακά και σου δώσει μία λύση σε ένα πρόβλημα σου!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments