Lifestyle

Σεργιανόπουλος: Η ανατριχιαστική δολοφονία που κατάφερε να ξεκληρίσει όλη την οικογένεια

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2008. Πρωί, λίγο μετά τις 8. Οι δημοσιογραφικές, ενημερωτικές εκπομπές αναφέρονταν σε ένα φρικτό έγκλημα στο Παγκράτι, στην οδό Μετεώρων, στον πέμπτο όροφο.

Η οικιακή βοηθός ξεκαθάρισε ότι γνώριζε τη σεξουαλική προτίμηση του ηθοποιού και εξήγησε ότι πάντα πριν πάει στο σπίτι του τηλεφωνούσε για να καθυστερήσει, αν εκείνος είχε παρέα.

Ο άνθρωπος που βρισκόταν πάντα κοντά του, ο Αλέξανδρος Ρήγας, αρνήθηκε ότι είχαν ερωτική σχέση και µίλησε για την εξαιρετικά δυνατή φιλία τους που ξεκίνησε το 1997 και γκρεμίστηκε το 2002 που χάθηκαν, και ήρθαν ξανά κοντά όταν συνελήφθη ο ηθοποιός για κοκαΐνη.

Ο καθηγητής Ψυχιατρικής Γιώργος Αλεβιζόπουλος, που είχε εξετάσει τον ηθοποιό και είχαν προσωπική φιλία μίλησε για την ψυχοσύνθεσή του: διπολική διαταραχή, σύνδροµο καταδίωξης, στοιχεία παρανοϊκής συµπεριφοράς. Ήταν εξαιρετικά καχύποπτος και όπως ανέφερε πήγε τρεις φορές καµουφλαρισµένος στο γραφείο του φορώντας καµπαρντίνα και γυαλιά! Δήλωσε ότι τη βραδιά του εγκλήματος, ο Σεργιανόπουλος είχε κάνει χρήση αντιψυχωτικών και αντικαταθλιπτικών χαπιών μαζί με κοκαΐνη. Αποκάλυψε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών γιατί ήταν ο µόνος τρόπος να του δημιουργηθεί η επιθυμία για σεξ.

Ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, στενός συνεργάτης και φίλος του Νίκου Σεργιανόπουλου, είπε μία φράση που έκλεινε μέσα όλη τη ζωή και το τέλος του ηθοποιού: «Ο Νίκος πέθανε ουσιαστικά στα 16 του χρόνια, όταν συνειδητοποίησε πως η σεξουαλική ιδιαιτερότητά του θα αποτελεί πάντα κόκκινο πανί».