Lifestyle

Εβελίνα Παπούλια: «Ο γάμος αν έχεις βρει το άλλο σου μισό είναι ευτυχία»

Εβελίνα Παπούλια: «Ο γάμος αν έχεις βρει το άλλο σου μισό είναι ευτυχία»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Δεν έχω σκεφτεί να ξανακάνω ένα γάμο, δήλωσε η Εβελίνα Παπούλια.

Πότε πρέπει να παντρεύεσαι; Τι πρέπει να έχει αυτός ο άλλος για να τολμήσεις έναν γάμο μαζί του; H Εβελίνα Παπούλια με εμπειρία δύο γάμων και χωρισμών και μιας μακροχρόνιας σχέσης, ξέρει και μας δίνει την πιο απλή συμβουλή.

Με δύο γάμους στο ενεργητικό της και μια μακροχρόνια σχέση, η Εβελίνα Παπούλια έχει μια θεώρηση για την ένωση αυτή που ίσως είναι χρήσιμο να την ακολουθήσουν όσοι θέλουν ή δεν θέλουν να παντρευτούν.

«O γάμος είναι πολύ ωραίος δεσμός»

Οι δημοσιογράφοι εντόπισαν την ηθοποιό, η οποία μίλησε για τον γάμο με τρόπο που αποτελεί έμπνευση:

View this post on Instagram

A post shared by Evelina Papoulia 1111 🙏 (@evelina_papoulia_official)

«O γάμος είναι πολύ ωραίος δεσμός, αρκεί να τον υπερασπίζεσαι, να είσαι έτοιμος γι΄αυτόν, να νιώθεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό, να γίνεται με σύνεση και όχι επιπόλαια. Αλλάζουν τα πράγματα και νομίζω πως οι γυναίκες λένε τα μεγαλύτερα όχι σε αυτόν τον θεσμό πια. Δεν σκέφτομαι τον γάμο είμαι πολύ καλά έτσι όπως είμαι αυτή τη στιγμή», είπε η Εβελίνα, η οποία έκανε έναν γάμο αστραπή ενός μήνα με τον Παναγιώτη Κράββα το 2008, ενώ είχε προηγηθεί ο γάμος με τον Γιώργο Λιάντο το 1999 που κράτησε ως το 2001 και της χάρισε την κόρη της Αφροδίτη.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Εβελίνα μιλούσε για τον γάμο, μιας και η 51χρονη, όχι μόνο δεν έχει απομυθοποιήσει τον θεσμό αλλά έχει ξαναπεί πως οι γάμοι είναι ένα πολύ ωραίο πράγμα:

«Οι γάμοι είναι πολύ ωραίο πράγμα, κάνεις ένα ωραίο πάρτι, καλείς φίλους που κάτω υπό άλλες συνθήκες δεν θα καλούσες. Πιστεύω στον θρησκευτικό γάμο, στην πνευματική και συναισθηματική ένωση, αλλά το για πάντα με στρεσάρει. Σκέφτομαι μήπως δεν είμαι ικανή να δεσμευτώ, ενώ πριν τον γάμο είμαι παντρεμένη.

Με τον σύντροφο μου τώρα νιώθω πιο παντρεμένη, πιο εστιασμένη, ψυχικά πρέπει να είσαι παντρεμένος με τον άλλον. Η σχέση με τον σύντροφο μου τώρα, έχει κρατήσει πολύ περισσότερα χρόνια από τους γάμους μου, από τους οποίους χώριζα στον έναν μήνα. Δεν ξέρω πως γινόταν, άλλα μάλλον μου είχε τελειώσει ήδη, πριν πάω στην εκκλησία. Ούτε εγώ, ούτε ο σύντροφος μου είμαστε τέλειοι, τις ατέλειες και τις παραξενιές του, τις έχω ερωτευτεί και με εξιτάρουν και είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί αυτό», είπε στο Πάμε Δανάη πριν μήνες η Παπούλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments