Lifestyle

Οι Αργυροί στο… Ντουμπάι!

Οι Αργυροί στο… Ντουμπάι!
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε εικόνες και βίντεο από το Ντουμπάι

O τραγουδιστής και coach του «The Voice», Κωνσταντίνος Αργυρός, βρέθηκε στο Ντουμπάι για συναυλία και μαζί του ήταν ο αδερφός του, Παύλος Αργυρός.

Ο Κωνσταντίνος και ο Παύλος έχουν μια όμορφη σχέση, ενώ ο δεύτερος πραγματοποίησε πριν λίγο διάστημα τον γάμο του με τον τραγουδιστή να δίνει το «παρών».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε εικόνες και βίντεο από το Ντουμπάι ενώ σε μια φωτογραφία ποζάρει με τον αδερφό του στο πλευρό του. «Οικογένεια», έγραψε στο στιγμιότυπο ο τραγουδιστής.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Ο Κωνστνατίνος Αργυρός η φετινή σεζόν εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά στο Teatro, μια συνεργασία που έχει ήδη γίνει talk of the town στην Αθήνα.

Ωστόσο, ταξιδεύει και πραγματοποιεί live performances και στο εξωτερικό με τον ίδιο να βρίσκεται στο Ντουμπάι και να τραγουδά στο κοινό του εκεί. Σε αυτό το ταξίδι τον συνόδευσε ο Παύλος Αργυρός και ο δημοφιλής τραγουδιστής δημοσίευσε στιγμιότυπο.

Παράλληλα, μοιράστηκε και φωτογραφίες όπου απαθανατίζεται μόνος αλλά και βίντεο από την ζωντανή εμφάνισή του στη σκηνή. «Τι βραδιά! Ευχαριστώ Ντουμπάι», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments