Αθλητισμός

Βασικός στην 11αδα ο Μαρσέλο και Χάντερσφιλντ με απόφαση του Μίτσελ

Ο Μίτσελ ετοιμάζει τον Μαρσέλο για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, βάζει σε θέση-έκπληξη Κασάμι, Φορτούνη και εκπαιδεύει τον Ανδρούτσο!

Πριν προχωρήσουμε, μια σημείωση για τον Ανδρούτσο. Ο Μίτσελ ασχολείται διαρκώς μαζί του. Στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, συζήτησε μαζί του για περισσότερο από δέκα λεπτά, εξηγώντας του επί μέρους πράγματα για το παιχνίδι του. Για το πώς να τοποθετεί το σώμα του, πώς να και πότε να κάνει κίνηση, πώς να κλείνει στη διαγώνια κάλυψη. Κανονικό ποδοσφαιρικό μάθημα. Αναγκαίο για έναν ποδοσφαιριστή που από μέσος και επιθετικός, μετατράπηκε σε δεξιός μπακ.

Πάμε παρακάτω, όμως, στη μεσαία γραμμή, όπως αναφέραμε και πρωτύτερα, ο Μίτσελ ετοιμάζει τον Κασάμι σε θέση «6», με τους Σαμασέκου και Αγκιμπού Καμαρά μπροστά του να ασκούν πίεση στον αντίπαλο. Στο δεξιό άκρο ο Ισπανός χρησιμοποίησε τον Κώστα Φορτούνη και στο αριστερό τον Πεπ Μπιέλ. Με τον Σεντρίκ Μπακαμπού στην κορυφή. Μια 11άδα που δούλεψε σχεδόν 45 λεπτά σε στατικές φάσεις, με τον Μίτσελ να ετοιμάζει μια σειρά από «κομπίνες», για να αυξήσει τα ποσοστά της ομάδας του από τα κόρνερ και τα φάουλ.

Με πληροφοίες από top10.gr