Lifestyle

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Συμφώνησαν με $1 εκατ. αντί για τα $15 εκατ.

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Συμφώνησαν με $1 εκατ. αντί για τα $15 εκατ.

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Οι δικηγόροι τους κατέληξαν σε μια συμφωνία, σύμφωνα με την οποία η ασφαλιστική εταιρεία της Χερντ θα πληρώσει στον Ντεπ 1 εκατομμύριο δολάρια για να βάλει τέλος στην υπόθεση.

Με happy end ολοκληρώθηκε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Η πολυετής ρήξη ανάμεσά τους έκλεισε με μία συμφωνία, όσον αφορά το χρηματικό ποσό που η Χερντ καλείται να αποπληρώσει μετά τη δικαίωση του Χολιγουντιανού σταρ στη δίκη, τον περασμένο Ιούνιο.

Οι δικηγόροι τους κατέληξαν σε μια συμφωνία, σύμφωνα με την οποία η ασφαλιστική εταιρεία της Χερντ θα πληρώσει στον Ντεπ 1 εκατομμύριο δολάρια για να βάλει τέλος στην υπόθεση.

Από τα 15 εκατομμύρια στο 1

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου το καλοκαίρι, που την έκρινε ένοχη, η Χερντ επιστράτευσε κάθε μέσο για να μειωθεί το ποσό, καθώς οι νομικοί εκπρόσωποί της τόνισαν ουκ ολίγες φορές σε δηλώσεις τους, ότι η πελάτισσά τους δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει τα $15 συνολικά εκατομμύρια δολάρια που της επιδικάστηκαν αρχικά.

View this post on Instagram

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Τα τελευταία 6 χρόνια το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι του Χόλιγουντ επιδόθηκε σε έναν μαραθώνιο βαρύτατων κατηγοριών, αφού η Χερντ ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια του σύντομου γάμου τους. Βία, αλκοολισμός και ναρκωτικά πρωταγωνίστησαν στην υπόθεση, με το όνομα του Ντεπ να εκτίθεται σε μεγάλο βαθμό στα ΜΜΕ.Εκπρόσωποι της Χερντ δήλωσαν στη Mail Online: «Η Άμπερ ανυπομονεί τώρα να συνεχίσει τη ζωή της, όπως σχεδίαζε να κάνει πριν από έξι χρόνια. Θέλει να αφήσει πίσω της αυτό το ατυχές επεισόδιο και να στραφεί σε αυτό που αγαπά στη ζωή. την καριέρα της, την οικογένειά της και τους σκοπούς της». Μετά από μήνες αποχής της από το Instagram, η Χερντ επέστρεψε γράφοντας, μεταξύ άλλων, για τη ζωή της που καταστράφηκε και την αμφισβήτησή της στο αμερικανικό σύστημα της δικαιοσύνης.

Οι ένορκοι δεν θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, αλλά ούτε και… πείστηκαν από τις «ερμηνείες» της στο εδώλιο.

Η απόφασή τους, χαρακτηρίζει «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ».

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά από τρεις ημέρες συζητήσεων κι αφού εξέτασε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, το σώμα των ενόρκων κατέληξε πως η ηθοποιός ήταν ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση, κατά του πρώην συζύγου της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments