Αθλητισμός

Ατάκα- φαρμάκι από παίκτη του Ολυμπιακού – Στα κάγκελα ο Μπαρτζώκας

Ατάκα- φαρμάκι από παίκτη του Ολυμπιακού – Στα κάγκελα ο Μπαρτζώκας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πού οφείλονται οι συνεχόμενες ήττες και η έξτρα κίνηση μετά το ντέρμπι. Τι δείχνουν οι δηλώσεις του Μπλακ μετά τη νέα ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, που.... πονάνε οι Πειραιώτες και γιατί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για "επανεκκίνηση".

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Ο Ολυμπιακός έχασε αρκετά δικά του παιχνίδια και καταγράφηκαν διάφοροι λόγοι για να τα εξηγήσουν. Με την σημείωση ότι οι γκέλες δεν πρέπει να συνεχιστούν.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Το βράδυ της Πέμπτης όμως ήρθε μια ακόμη μεγάλη. Η εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα ήρθε να προστεθεί σε αυτές με Μονακό και Βαλενθια και να επιτείνει τον προβληματισμό στις τάξεις των Πειραιωτών. Και ολα αυτά λίγες μέρες πριν από το μεγάλη ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκο.

Η αμυνα δείχνει να είναι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του Πειραιά. Οι 90 πόντοι είναι τεράστιο νούμερο για τον Ολυμπιακό που θέλει να πάει να πάρει την Ευρωλίγκα. Και μάλιστα 90 πόντοι μέσα στο ΣΕΦ από μια ομάδα που είναι σε φόρμα αλλά δεν είναι και μεγαθήριο.

Οο νέες δηλώσεις επίσης του Μπλακ ότι «όταν δεν περάσει η ασίστ, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε την μπάλα» δεν είναι καλό σημάδι για τον Μπαρτζωκα και την ομάδα του. Δεν ήρθε η καταστροφή αλλά αν έρθει και νέα ήττα στο ΟΑΚΑ τότε η κατάσταση ίσως και να μην μαζεύεται. Με νίκη πάντως στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός θα είναι και πάλι πολύ καλά αφού ως γνωστόν τα αποτελέσματα στα ντέρμπι ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις.

Δεν αποκλείεται πάντως, ασχέτως με ήττα ή νίκη στο ΟΑΚΑ, να γίνει κίνηση για μεταγραφή αφού φαίνεται ότι κάτι χρειάζεται. Η νίκη πάντως στο ΟΑΚΑ θα τα γιατρέψει όλα αν και ο δρόμος για επιστροφή στο φαιναλ φορ έχει γίνει πολύ πιο σκληρός.

Με πληροφορίες από sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments