Αθλητισμός

Η Ρόμα θέλει να δέσει τον Καμαρά

Η Ρόμα θέλει να δέσει τον Καμαρά

Πηγή Φωτογραφίας: In.gr

Οι άνθρωποι της Ρόμα έχουν μείνει ευχαριστημένοι με τις εμφανίσεις του Μαντί Καμαρά και είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό και να τον κάνουν δικό τους, σύμφωνα με το tuttomercatoweb.

Ο Μαντί Καμαρά παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρόμα από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σ’ αυτό το διάστημα ο 25χρονος έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των “τζαλορόσι” σε 14 παιχνίδια, έχοντας μοιράσει και μία ασίστ.

Ο μέσος από τη Γουινέα, που αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει τον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά  και έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας.

Λόγω των καλών εμφανίσεών του η Ρόμα είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς, που ανέρχεται στα 11,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Tuttomercatoweb.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού  είχε  καταλυτικό  ρόλο στα περισσότερους αγώνες που πήρε χρόνο γι’ αυτό πρόκειται να κερδίσει ένα συμβόλαιο με το σπαθί του και να παραμείνει υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία 5 ματς, βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα των «τζιαλορόσι».

Πηγή: SPORT24 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments