Αθλητισμός

Πάμπλο Λάσο: “Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της EuroLeague”

Πάμπλο Λάσο: “Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της EuroLeague”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είναι, αυτή την περίοδο, η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα της Euroleague, εξέφρασε ο Πάμπλο Λάσο, μιλώντας παράλληλα και για τη δική του αποχή από τους πάγκους μετά την αποχώρηση από τη Ρεάλ.

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, ο Πάμπλο Λάσο έκανε την επανεμφάνισή του, μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και καταθέτοντας την προσωπική του άποψη για τη φετινή EuroLeague.

Στις δηλώσεις του ο Λάσο έχρισε εκ των φαβορί για την κατάκτηση της φετινής EuroLeague τον Ολυμπιακό: “Είναι η καλύτερη και η πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αρκετές ανταγωνιστικές ομάδες. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει δυναμώσει πολύ και θα γίνει ακόμα καλύτερος με τον Καμπάσο”.

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ, αναφέρθηκε και στο διάστημα αποχής από τους πάγκους, αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια: ”Έπρεπε να διαχειριστώ την κατάσταση της υγείας μου. Δεν ήταν καθόλου εύκολο το πρώτο πρωϊνό που δεν θα πήγαινα στην προπόνηση. Θα επιστρέψω όταν αισθανθώ ότι νιώθω καλά σε ένα μέρος. Θέλω να δουλέψω σε ομάδα που έχει στόχο να πάει μπροστά και δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχει στη Euroleague”.

Sport24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments