Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός θέλει το 4/4 και ο Παναθηναϊκός ψάχνει την απόδραση

Ο Ολυμπιακός θέλει το 4/4 και ο Παναθηναϊκός ψάχνει την απόδραση

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (15/1) η 18η αγωνιστική της Super League, με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει το Ολυμπιακός - Άρης.

Η 18η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται την Κυριακή (15/1) και το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ο Ολυμπιακός, που προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, υποδέχεται στις 19:30 στο Καραϊσκάκη τον Άρη και θα επιδιώξει την τέταρτη διαδοχική, με στόχο να περάσει τον ΠΑΟΚ και να φτάσει την ΑΕΚ (εφόσον η Ένωση ηττηθεί).

Ο Μίτσελ υπολογίζει στον Ρέαμπτσουκ, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά τον Βόλο, ενώ εκτός αποστολής βρίσκονται οι Σισέ, Βαλμπουενά και Ουί Τζο, που είχαν συμμετάσχει στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Από την άλλη, οι κίτρινοι θα έχουν στο Καραϊσκάκη τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, με τον Πάρντιου να υπολογίζει και στους Νταρίντα, Πάλμα και Ροντρίγκεζ.

Στις 20:30 ο Παναθηναϊκός, που ηττήθηκε στην περασμένη αγωνιστική από την ΑΕΚ, αντιμετωπίζει στους Ζωσιμάδες τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει την απόσταση από τους κιτρινόμαυρους που ακολουθούν στο – 4.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε προς απόλυτη ικανοποίησή του τον Χουάνκαρ να είναι διαθέσιμος, ενώ αντίθετα, έμεινε εκτός ο τραυματίας Χόρντουρ Μάγκνουσον (υπέστη θλάση α’ βαθμού στη δεξιά γάμπα στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την ΑΕΚ).

Νωρίτερα, το πρόγραμμα θα ανοίξει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στην OPAP Arena στις 16:00, η οποία πηγαίνει με φόρα και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Η Ένωση μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς και θέλει τουλάχιστον να διατηρήσει την ίδια διαφορά και μετά το πέρας της 18ης αγωνιστικής.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Σιντιμπέ, αλλά και τους Τζαβέλλα και Γαλανόπουλο. Αντίθετα προπονήθηκε κανονικά ο Μουκουντί ο οποίος και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Τέλος στις 17:00 ο Αστέρας φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στην Τρίπολη.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

  • 16:00 Super League: ΑΕΚ – Παναιτωλικός / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 17:00 Super Leagie: Αστέρας – Λεβαδειακός / Novasports Prime
  • 19:30 Super League: Ολυμπιακός – Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 20:30 Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός / Novasports Prime

Sport24

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments