Αθλητισμός

Άρης: Το «κατηγορώ» του Χαλίλοβιτς, η οικονομική διαφορά και η ανάρτηση που… ανεβοκατέβηκε

Άρης: Το «κατηγορώ» του Χαλίλοβιτς, η οικονομική διαφορά και η ανάρτηση που… ανεβοκατέβηκε

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO/DARKO BANDIC

Το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων του Άρη με τον Αλέν Χαλίλοβιτς απασχολεί και τα διεθνή media ενώ ο Κροάτης επιθετικός αφού αρχικά επιτέθηκε στους «κίτρινους» με ανάρτηση του στα social media στη συνέχεια την «κατέβασε».

Ο Αλέν Χαλίλοβιτς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την επικύρωση της συμφωνίας του με τον Άρη, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ καθώς κατά τους «κίτρινους», πέραν του ότι ο παίκτης δεν πέρασε τον εργομετρικό έλεγχο προέβαλε επιπλέον οικονομικές απαιτήσεις σε σχέση με τις συμφωνηθέντες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «sport.es», οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών με ετήσιες οικονομικές απολαβές της τάξεως των 300.000 ευρώ, αλλά ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη ο 26χρονος επιθετικός ζήτησε αύξηση των ετήσιων οικονομικών απολαβών και πιο συγκεκριμένα 500.000 ευρώ τον χρόνο

Μετά τα δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Κροατία, ο Χαλίλοβιτς προχώρησε στην κατάθεση της δικής του άποψης καθώς έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Μετά τα ψέματα που διάβασα θέλω να ξεκαθαρίσω: Δεν είναι αλήθεια ότι δεν πέρασα τα ιατρικά τεστ. Τα πέρασα! Η πραγματική αλήθεια είναι πως δεν ήρθαμε σε συμφωνία με την ομάδα γιατί δεν τήρησε στο χαρτί αυτά που είχαμε συμφωνήσει νωρίτερα.. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη με τη βεβαιότητα ότι θα υπογράφαμε όλα όσα είχαμε συμφωνήσει. Δυστυχώς οι άνθρωποι που κάθισαν στο τραπέζι μαζί μου άλλαξαν την ιστορία. Ο κύριος πρόεδρος δεν εμφανίστηκε καν αν και με είχε προσκαλέσει, παρότι επίσης είχα τερματίσει το συμβόλαιο μου με την προηγούμενη μου ομάδα. Οι προθέσεις τους δεν ήταν σοβαρές. Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα».

Πριν από λίγο, ο Αλέν Χαλίλοβιτς απέσυρε την ανάρτησή του και μένει να φανεί τι άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες και προέβη σ’ αυτή την κίνηση.

GAZZETTA

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments