Lifestyle

Survivor All Star: Ο Κρις είναι ο πρώτος μπλε υποψήφιος – «Και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση τους»

Survivor All Star: Ο Κρις είναι ο πρώτος μπλε υποψήφιος – «Και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση τους»

Πηγή Φωτογραφίας: YouTube

Η επόμενη της αποχώρησης του Αναγνωστόπουλου, η ψαροταβέρνα των Διάσημων, το ωμό σαλάχι και ο «πόλεμος» για τον μουσακά και τη 1η ασυλία της εβδομάδας

Με νίκη των Κόκκινων ξεκίνησε και η 5η εβδομάδα του Survivor All Star και τον Κρις Σταμούλη ξανά στον τάκο. Οι Μαχητές δεν έχουν καταφέρει να σηκώσουν κεφάλι από την προηγούμενη εβδομάδα, παρόλο που οι Διάσημοι… έχασαν τις Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες αποβλήθηκαν επειδή έκαναν χρήση κινητών τηλεφώνων παραβιάζοντας έναν από τους πιο σημαντικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι Μαχητές θα μπορούσαν να είχαν κλείσει την εβδομάδα με μια νίκη και να έτρωγαν πίτσες, όμως επέλεξαν να αποχωρήσουν από το αγώνισμα διαμαρτυρόμενοι για unfair play των αντιπάλων, ενώ το ίδιο βράδυ είδαν και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να αποχωρεί χωρίς να πει «αντίο».

Μετά την αποχώρηση του «πειρατή», οι αντιδράσεις και στις δυο παραλίες ήταν έντονες, με τον Τάκη Καραγκούνια να κλαίει, μιας και δεν πίστευε ότι ο Αναγνωστόπουλος είναι πλέον εκτός ριάλιτι.Ο Κωνσταντίνος Βασάλος προσπαθούσε να τον παρηγορήσει, ενώ διαπίστωσε πως το φετινό Survivor δεν έχει πάει και πολύ καλά για τους παίκτες του 2017, μιας και από την αρχή των αποχωρήσεων έχει παρατηρήσει ότι οι παίκτες εκείνης της σεζόν είναι και οι πιο άτυχοι.

Ο Νίκος Μπάρτζης και η Αφροδίτη Σκαφίδα στα σχόλια τους για τον «πειρατή», τον χαρακτήρισαν ως έναν παίκτη που μπορούσε να κινήσει τα νήματα στην ομάδα των Μαχητών και πλέον θα είναι σχετικά ξεκρέμαστοι οι αντίπαλοι.

Μάλιστα, ο Μπάρτζης έριξε και το “καρφί” του για τον Αναγνωστόπουλο, τονίζοντας πως έβαλε τους φίλους του να τον ψηφίσουν, ώστε μα φύγει ο Κρις Σταμούλης.

«Θεωρώ ότι ο πειρατής μπορεί να αποχώρησε και να έπεσε μέσα ο ίδιος σε μια παγίδα που έστησε και αυτός με την κλίκα του, επειδή ήξερε ότι είναι πιο δυνατός παίκτης. Θα τους είπε ψηφίστε εμένα για αγωνιστικούς λόγους, οπότε μπορεί να είναι πιο εύκολο να φάμε τον Κρις που μας δυσκολεύει στα αγωνίσματα. Έτσι το πήρα εγώ σαν παρατηρητής», είπε ο Νίκος Μπάρτζης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments