Trash

Lana Del Rey: Γυμνή για τις ανάγκες του «American Whore» [pic]

Lana Del Rey: Γυμνή για τις ανάγκες του  «American Whore» [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Φωτιά στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Lana Del Rey στο Instagram.

H Lana Del Rey έχει καταφέρει να ασχολούνται όλοι μαζί της λίγο καιρό πριν από την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ. Η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε μια γεύση στους θαυμαστές της από φωτογράφιση που έκανε για την προώθηση του τραγουδιού «American Whore» από το νέο της άλμπουμ «Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelreybr)

Στα τρία καλλιτεχνικής αισθητικής καρέ που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Lana Del Rey είναι άκρως αποκαλυπτική. Στο ένα καρέ η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει γυμνή, με το στήθος να καλύπτεται από τα μακριά μαλλιά της. Η ίδια πιο λαμπερή από ποτέ, με εντυπωσιακό μακιγιάζ και έντονο κόκκινο κραγιόν.

Με τέτοιο πρόσωπο και χαρακτηριστικά δεν θα μπορούσε παρά ο φωτογράφος να εστιάσει σε μια πιο κοντινή λήψη, αναδεικνύοντας το εντυπωσιακό look της Lana Del Rey. Στο τρίτο καρέ η Lana Del Rey ποζάρει μπροστά από μια κουρτίνα, με την οποία καλύπτει επίμαχα σημεία. Φορά άλλωστε μόνο ένα λευκό μάλλινο πουλόβερ. Τίποτα άλλο.

Η Lana Del Rey γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας. Επέλεξε να συνοδεύσει τις εντυπωσιακές φωτογραφίες μόνο με τον τίτλο του νέου της τραγουδιού. «A&W» («American Whore») έγραψε χαρακτηριστικά και άφησε όλα τα υπόλοιπα στους θαυμαστές της. Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτησή της έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 100.000 likes.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments