Πολιτική

Μητσοτάκης: Μίλησε τηλεφωνικά με τον Σίσι

Μητσοτάκης: Μίλησε τηλεφωνικά με τον Σίσι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσι είχε την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσι είχε την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι ηγέτες Ελλάδας και Αιγύπτου συνομίλησαν για την πρόοδο του ελληνο-αιγυπτιακού εγχειρήματος GREGY Interconnector, του καλωδίου που θα συνδέει τα ηλεκτρικά συστήματα της Ευρώπης με την Αφρική, και για τη σημασία του για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης.

Συζήτησαν ακόμη για τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία και την ανάγκη άμεσης στήριξης των πληγέντων.

Δύο νέες προσθήκες στη Νέα Δημοκρατία

Τον Απόστολο Σπυρόπουλο υποδέχτηκε στις τάξεις της η Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Σπυρόπουλος ήταν μέχρι πρόσφατα συντονιστής των τομέων πολιτικής του ΠΑΣΟΚ. Με απόφαση του Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Σπυρόπουλος θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία. 

“Αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους” επισημαίνει η ΝΔ.

Υποψήφια με τη ΝΔ στα Δωδεκάνησα θα είναι η πρώην Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ελευθερία Φτακλάκη.

Μία ημέρα μετά την προσχώρηση του πρώην εκπροσώπου της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Σπύρου Καρανικόλα, το κυβερνών κόμμα ανακοίνωσε και την ένταξη της Ελευθερίας Φτακλάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments