Αθλητισμός

Κρίσιμο ματς στο Βικελίδης ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, μεγάλη ευκαιρία στον Βόλο για Ατρόμητο

Κρίσιμο ματς στο Βικελίδης ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, μεγάλη ευκαιρία στον Βόλο για Ατρόμητο

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Άρης περιμένει τον Παναθηναϊκό και ο Ατρόμητος ταξιδεύει στον Βόλο με το βλέμμα στα πλέι οφ, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η δράση στη Stoiximan Super League συνεχίζεται με 2 αγώνες σήμερα,  Κυριακή (12/2).

Η μάχη ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό (12/2, 20:00, NOVASPORTS PRIME) στο Βικελίδης είναι αυτή που τραβάει τα περισσότερα βλέμματα, με τους ”πράσινους” να ψάχνουν ένα τρίποντο – χρυσάφι και να διατηρήσουν την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Χόρντουρ Μάγκνουσον αφού ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε μετά την τιμωρία του, όταν είχε αποβληθεί κόντρα στον Αστέρα.

Στην αντίπερα όχθη, η αποχώρηση του Άλαν Πάρντιου έφερε τον Τόλη Τερζή στον πάγκο του Άρη ως  υπηρεσιακό προπονητή, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας, σε αντίθεση με τον Γιακούμπ Μπράμπετς που έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Νωρίτερα, ο Βόλος υποδέχεται τον Ατρόμητο με φόντο την είσοδο στα πλέι οφ.

Η ομάδα της δυτικής Αττικής θέλει να βγάλει αντίδραση μετά απ’ όσα έγιναν στην υπόθεση με τα δοκάρια, ενώ οι Θεσσαλοί πρέπει να κρατήσουν το προβάδισμα που έχουν για την είσοδο στην 6αδα.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

  • 16:00 Βόλος – Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 20:00 Άρης – Παναθηναϊκός / Novasports Prime
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments