Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 5-3: Οκτάκις παγκόσμια η Βασίλισσα με σόου Βινίσιους

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 5-3: Οκτάκις παγκόσμια η Βασίλισσα με σόου Βινίσιους

Πηγή Φωτογραφίας: MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Με καταπληκτικούς τους Βινίσιους Ζούνιορ (δύο γκολ – μια ασίστ) και Φεδερίκο Βαλβέρδε (δύο γκολ), η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την αξιόμαχη Αλ Χιλάλ (5-3) και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για πέμπτη φορά στην ιστορία της.

Βασίλισσα της Ευρώπης, Βασίλισσα του Κόσμου! Η Ρεάλ Μαδρίτης, με Βινίσιους Ζούνιορ – Φεδερίκο Βαλβέρδε σε μεγάλα κέφια, νίκησε την αξιόμαχη Αλ Χιλάλ (5-3) και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για πέμπτη φορά στην ιστορία της.

Σε σχέση με τον ημιτελικό κόντρα στην Αλ Αχλί, ο Κάρλο Αντσελότι είχε στη διάθεσή του τους Ντάνι Καρβαχάλ, Έντερ Μιλιτάο, Καρίμ Μπενζεμά και Μάρκο Ασένσιο, με τον Ισπανό δεξιό μπακ και τον Γάλλο επιθετικό να ξεκινούν στην ενδεκάδα.

Τέλος καλό, όλα καλά και για τις δύο ομάδες. Η Ρεάλ γιατί πρόσθεσε ένα ακόμα τρόπαιο στη μυθική συλλογή της και η Αλ Χιλάλ επειδή επιβεβαίωσε ότι το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία κάνει διαρκή άλματα προς τα μπροστά και σε συλλογικό επίπεδο, εκτός από τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε η εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments