Αθλητισμός

Άρης: Ο Μπρούνο Γκάμα επέστρεψε στα παλιά του λημέρια

Άρης: Ο Μπρούνο Γκάμα επέστρεψε στα παλιά του λημέρια

Πηγή Φωτογραφίας: PRINT SCREEN

Μια γνώριμη φυσιογνωμία επισκέφτηκε σήμερα (23/2) την ομάδα του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς ο Μπρούνο Γκάμα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και συνάντησε παλιούς φίλους του.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Άρη για τέσσερα χρόνια (2018-22) καθώς το περασμένο καλοκαίρι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Επόμενος προορισμός του είναι η Κύπρος αλλά τον περασμένο Σεπτέμβρη υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του τραυματισμού και πλέον βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν και παραμένει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στις τάξεις των φίλων της ομάδας τόσο για την προσφορά του στην ομάδα όσο και για την ποιότητα του χαρακτήρα του. Διανύοντας το 36ο έτος της ηλικίας του έχει στο μυαλό του την ολοκλήρωση της αποθεραπείας του για την επιστροφή του στα γήπεδα.
Μεταξύ άλλων, στο «Κλ. Βικελίδης» συνάντησε τον φροντιστή του Άρη, Δημήτρη Τσακίρη, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί του κρατώντας τη φανέλα με το Νο16 που φορούσε ο Πορτογάλος κατά τη θητεία του στον Άρη.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments