Ασφάλεια των τροφίμων: Η Επιτροπή εγκρίνει τη χρήση 2 γενετικώς τροποποιημένων καλλιεργειών
Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi
Σήμερα, η Επιτροπή ενέκρινε μια γενετικώς τροποποιημένη ελαιοκράμβη και ανανέωσε την έγκριση μιας γενετικώς τροποποιημένης σόγιας για χρήση ως τροφίμων και ζωοτροφών. Η έγκριση της Επιτροπής αφορά μόνο τη χρήση τους ως τροφίμων και ζωοτροφών και δεν επιτρέπει την καλλιέργειά τους στην ΕΕ. Αυτές οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες έχουν υποβληθεί σε μια ολοκληρωμένη και αυστηρή διαδικασία ελέγχου που εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο προστασίας της υγείας των ανθρώπων και των ζώων, καθώς και του περιβάλλοντος.
Το σχόλιο σας