Πολιτική

Πρώτο ντιμπέιτ Οικονόμου – Τσαπανίδου στην ΕΡΤ: Δείτε live

Πρώτο ντιμπέιτ Οικονόμου – Τσαπανίδου στην ΕΡΤ: Δείτε live

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot

Το πρώτο ντιμπέιτ των εκπροσώπων της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης διεξάγεται στο ΕΡΤNEWS και στην εκπομπή «Στο Κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00.

Γιάννης Οικονόμου και Πόπη Τσαπανίδου «διασταύρωσαν απόψε τα ξίφη τους» στην πρώτη τηλεμαχία στον δρόμο προς τις εκλογές που  πραγματοποιήθηκε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Στο Κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά και τους δημοσιογράφους  Απόστολο Μαγγηριάδη και Σοφία Παπαϊωάννου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι στόχος της ΝΔ είναι η χώρα να παραμείνει σε τροχιά σταθερότητας και για τον λόγο αυτό θα επιδιώξει ένα αποτέλεσμα κοντά στην αυτοδυναμία από την α’ Κυριακή.

«Ο πήχης για τη ΝΔ δεν είναι η ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνοντας ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι να συνεχιστεί η ανάπτυξη, η οικονομική σύγκλιση οι επενδύσεις και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. «Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και δεν πρέπει να χαθούν όλα όσα έγιναν την τελευταία τετραετία» είπε συγκεκριμένα.

Από την πλαυρά της η Πόπη Τσαπανίδου απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία, και διέψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να αμφισβητήσει η Κουμουνδούρου τα αποτελέσματα των εκλογών. «Ποτέ των ποτών» είπε χαρακτηριστικά για το θέμα αυτό και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα το βράδυ των εκλογών.

Οι τρεις δημοσιογράφοι της ΕΡΤ έθεσαν τις ερωτήσεις τους προς τους δύο πολιτικούς σε δύο θεματικές: η πρώτη αφορούσε την Οικονομία, Κοινωνία, Θεσμοί και η δεύτερη τις επερχόμενες εκλογές. Στο τέλος κάθε θεματικής ενότητας οι δύο πολιτικοί είχαν τη δυνατότητα να θέσουν τη δική τους ερώτηση ο ένας στον άλλο.

Δείτε την συνέντευξη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments