Αθλητισμός

Τότεναμ – Τσέλσι 2-0

Τότεναμ – Τσέλσι 2-0

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος η Τότεναμ επικράτησε 2-0 της απογοητευτικής, Τσέλσι, για την οποία δυστυχώς τα λεφτά δεν μπορούν να παίξουν μπάλα.

Σε ένα ματς που το καλύτερο στη φετινή Premier League δεν το λες, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν λιγότερο χειρότερη από την Τσέλσι, η οποία έκλεισε τον Φεβρουάριο έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ και παραμένει στη 10η θέση της βαθμολογίας. Οι Spurs επιβλήθηκαν με 2-0 στο derby του Λονδίνου και πέρασαν στο +4 από την Νιούκαστλ και το +9 από την Λίβερπουλ [με δύο αγώνες περισσότερους] στη μάχη που γίνεται για τo Champions League της επόμενης σεζόν.

Ενα παιχνίδι στο οποίο αυτό που βλέπαμε κυρίως ήταν ξύλο, φάουλ και διακοπές, ευτυχώς στην επανάληψη είχε δύο γκολ. Στο 46’ ο Κέπα δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα, ο Εντσο Φερνάντες βιάστηκε να διώξει και στην εξέλιξη της φάσης ο Σκιπ με «τούβλο» από το όριο της περιοχής έκανε το 1-0. Αυτό παρέμεινε μέχρι το 82’ όταν στο κόρνερ του Σον η άμυνα της Τσέλσι πήρε απουσία και μετά την κεφαλιά του Ντάιερ ο Κέιν σε κενό σχεδόν τέρμα έγραψε το τελικό 2-0.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments