Nέα της αγοράς

Project Mondo G: Mercedes και Moncler μόλις παρουσίασαν ένα G-Wagen που φοράει φουσκωτό μπουφάν

Project Mondo G: Mercedes και Moncler μόλις παρουσίασαν ένα G-Wagen που φοράει φουσκωτό μπουφάν

Πηγή Φωτογραφίας: Mercedes-Benz AG

Mercedes-Benz και Moncler δημιούργησαν ένα χειμωνιάτικο G-Wagen που φορά κυριολεκτικά ένα... φουσκωτό μπουφάν. Το κομψό off-roader έκανε το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Η Mercedes-Benz και η Moncler είπαν να περάσουν μαζί το χειμώνα μέσα σε ένα G-Class. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και η γαλλική εταιρεία μόδας παρουσίασαν μια ειδική έκδοση του εμβληματικού 4×4 στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Το μοναδικό off-roader, με το όνομα Project Mondo G, αποτελεί προφανέστατα σημείο συνάντησης δύο κόσμων: εκείνου των πολυτελών SUV και αυτού των κομψών χειμερινών jackets.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των δύο brands έκανε το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια του σόου της Moncler με τίτλο «The Art of Genius» και είναι περισσότερο έργο τέχνης παρά λειτουργικό όχημα. Οι φίρμες πέρασαν πάνω από ένα χρόνο δουλεύοντας στο project, ώστε να εξασφαλίσουν ότι συνδυάζει ιδανικά τις σχεδιαστικές αρχές και των δύο.

Το 4×4 που προέκυψε είναι βασικά ένα G-Wagen με αφαιρούμενο επάνω μέρος και τροχούς κατασκευασμένους από καπιτονέ ύφασμα, που αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο της Moncler. Πρόκειται στην ουσία για μια τρίθυρη έκδοση του SUV -την οποία η Mercedes δεν πουλάει, δυστυχώς- με ορατή πατίνα.

Αυτή η λεπτομέρεια έχει σκοπό να αναδείξει την ευελιξία του και τονίζεται από τη στιλπνότητα των καπιτονέ στοιχείων. Οι κομψές τροποποιήσεις κάνουν επίσης το όχημα να φαίνεται σαν monster truck.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments