Lifestyle

Πιλίδης: Δείτε την κουκλάρα συντροφό του [pics]

Πιλίδης: Δείτε την κουκλάρα συντροφό του [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: SPORT24

Η κούκλα σύντροφός του ζούσε την δική της αγωνία για το χρυσό παιδί της πάλης και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις ευχές για να πάνε όλα καλά για την συνέχεια.

Δύο ήταν τα κεντρικά πρόσωπα του χθεσινού επεισοδίου στο Survivor All Star και το κοινό στο Twitter μοιράστηκε στα σχόλια, τόσο για την συμπεριφορά του Μάριου Πρίαμου στην Ελευθερία Ελευθερίου που έφερε αντιδράσεις και στις δύο ομάδες, όσο και για το ντεμπούτο στην αγωνιστική δράση του Γιώργου Πιλίδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Karpouzidou (@olga__karpouzidou)

Η κούκλα σύντροφός του Όλγα Καρπουζίδου ζούσε την δική της αγωνία για το χρυσό παιδί της πάλης και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις ευχές για να πάνε όλα καλά για την συνέχεια. Και εκείνη που της συμπαραστάθηκε είναι μία γνωστή μας, επίσης παίκτρια του Survivor All Star. Πρώην για την ακρίβεια.

Ο Μάριος Πρίαμος παραμένει το πρόσωπο που συζητιέται αυτές τις ημέρες στο Survivor All Star και χθες είχε νέα κόντρα με την πρώην σύντροφό του – ή και νυν κανείς δεν ξέρει – Ελευθερία Ελευθερίου. Όλα ξεκίνησαν από το κολιέ με τα κοχύλια που συνεχίζει να φορά εκείνος και ήταν δώρο της Καρολίνας.

Η Ελευθερία έριξε και νέα βόμβα με τις δηλώσεις της καθώς είπε ότι ο Μάριος – τον οποίο και χαρακτήρισε Δον Ζουάν – έχει σχέση και με τρίτη κοπέλα, αλλά το καλύτερο σχόλιο το έκανε η Ευριδίκη Παπαδοπούλου θυμίζοντάς μας τον τηλεοπτικό γόη Μάνθο Φουστάνο από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» τον οποίο υποδυόταν ο Βασίλης Κούκουρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments