Αθλητισμός

Το απολαυστικό trash talk του Γιάννη σε Γιόκιτς, Ντουράντ

Το απολαυστικό trash talk του Γιάννη σε Γιόκιτς, Ντουράντ

Πηγή Φωτογραφίας: PRINT SCREEN

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Χασάν Μινάι και το αποτέλεσμα προσέφερε αρκετό γέλιο, με τον σταρ των Μπακς να στρέφεται κατά των αντιπάλων του στο ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός κωμικός, Χασάν Μινάι φιλοξένησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «Daily Show» και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Ο Greek Freak βρέθηκε σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από αυτό που έχουμε συνηθίσει, αφού τόνισε πως δε νιώθει πόνο όσον αφορά τον τραυματισμό του και μίλησε για το ίδρυμα που φέρει το όνομα του πατέρα του, αναγκάστηκε να κάνει trash talking στους Γιόκιτς, Ντουράντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς. Βέβαια όπως φαίνεται δεν τα κατάφερε και πάρα πολύ καλά, αφού προσπάθησε με ευγένεια να πάρει… πίσω τα λόγια του, προξενώντας την απογοήτευση του παρουσιαστή

«Τζόκερ, πώς θα φτάσεις ως τους τελικούς όταν μοιάζεις να μπορείς να πας με το ζόρι ως το… drivethrough των Burger King» είπε κοιτώντας την κάμερα όσον αφορά τον Γιόκιτς και συνέχισε, πιάνοντας στο… στόμα του τον Κέβιν Ντουράντ. «Συνεχίζεις να πηγαίνεις σε super teams για να κερδίσεις έναν τίτλο. Τι θα έλεγες να έρθεις να σου δείξω πώς είναι να… κουβαλάς τη δική σου ομάδα;».

Τελικά τα… γύρισε, λέγοντας πως λατρεύει τον Ντουράντ και πως είναι ένας ηγέτης-παράδειγμα στο παρκέ τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ δεν μπόρεσε να πει κάτι άσχημο για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. «ΛεΜπρόν αγαπάω το παιχνίδι σου, έσπασες το ρεκόρ πόντων, είσαι ένα παράδειγμα για όλους» είπε για… κλείσιμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments