Ελλάδα

Στάση εργασίας μετρό: Ποιες ώρες θα τραβήξουν χειρόφρενο οι συρμοί

Στάση εργασίας μετρό: Ποιες ώρες θα τραβήξουν χειρόφρενο οι συρμοί

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Χειρόφρενο θα τραβήξουν αύριο από την έναρξη έως και το μεσημέρι οι εργαζόμενοι του Ηλεκτρικού, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.

Χειρόφρενο θα τραβήξουν αύριο από την έναρξη έως και το μεσημέρι οι εργαζόμενοι του Ηλεκτρικού, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023 η Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς-Κηφισιά (Ηλεκτρικός) δεν θα λειτουργήσει από την έναρξη της κυκλοφορίας έως και τις 02.00 το μεσημέρι. Οι σταθμοί θα ανοίξουν και πάλι για το επιβατικό κοινό στις 2:10 το μεσημέρι, οπότε και θα αναχωρήσουν οι πρώτοι συρμοί από τους τερματικούς και ενδιάμεσους σταθμούς της Γραμμής 1.

Στάση εργασίας στο Μετρό

Η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα ολοκληρωθεί με τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών του Αττικό Μετρό.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν στάση εργασίας, καθώς όπως αναφέρουν δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα έπειτα από γραπτές δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις της ηγεσίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments