Lifestyle

Μαρία Μπέη: «’Εχω πάντα φτιαγμένα νύχια μήπως μου κάνει πρόταση γάμου ο Δημήτρης» [vid]

Μαρία Μπέη: «’Εχω πάντα φτιαγμένα νύχια μήπως μου κάνει πρόταση γάμου ο Δημήτρης» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Mystery Box με δύο απώλειες - Η ανατρεπτική εισβολή της Μαρίας Μπέη

Το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας ξεκινά με Mystery Box και μαγειρική, όπου οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 2023 θα κυνηγήσουν το έπαθλο των 1.000 ευρώ και την αρχηγεία στην επόμενη ομαδική δοκιμασία με όλα της τα πλεονεκτήματα.

View this post on Instagram

A post shared by Μαρία Μπέη …👩🏻‍🍳 (@mariabay_official_)

Βέβαια αυτό δεν θα γίνει καθόλου φυσιολογικά αφού ένα σημαντικό εργαλείο της κουζίνας θα απουσιάζει. Στο Masterchef 2023 έχουν μείνει 20 μάγειρες μετά και από τις αποχωρήσεις της περασμένης εβδομάδας. Όπου είδαμε τη Μαρία Λαζαρίδου να πετυχαίνει την είσοδό της στο MasterChef 2023, ενώ ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης και ο Γιάννης Χατζίνας αποχώρησαν οριστικά.

Το ταξίδι προς το έπαθλο, τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ του MasterChef 2023,συνεχίζεται και οι μάγειρες μπαίνουν στην κουζίνα με αγωνία να δουν τι κρύβει το Μystery Box αυτής της εβδομάδας. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα υλικά, στο σημερινό Mystery Box κρύβεται κι ένα μεγάλο ερώτημα: πόσο απαραίτητο είναι αλήθεια το μαχαίρι για ένα μάγειρα;

Η απάντηση κρύβεται στα πλεονεκτήματα που έχει στη σημερινή δοκιμασία η Πωλίνα Βετσίνοβα, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας. Η οποία θα συνεχίσει να λειτουργεί στρατηγικά με τα όπλα που της έχουν απομείνει από την περασμένη εβδομάδα. Άραγε θα συνεχίσει να ευνοεί τους συμπαίκτες της στην ομαδική ή θα κινηθεί μόνο προς όφελος δικό της; Το σίγουρο είναι πως η σημερινή δοκιμασία απαιτεί ευελιξία, δυνατά μαγειρικά αντανακλαστικά και ξεκάθαρη σκέψη από την αρχή. Καθώς υπάρχουν μάγειρες που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στο ζητούμενο και προσπαθούν να βρουν λύσεις.

Το σημερινό τρέιλερ ανακοινώνει και την είδοδο της Μαρίας Μπέη στην κουζίνα του MasterChef 2023, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Έτσι η έκπληξη για το όνομα του «εισβολέα» αυτή τη φορά έγινε από την παραγωγή του διαγωνισμού κι όχι από τα spoilers της ημέρας. Πάντα όμως θα υπάρχει μια έξτρα πληροφορία που θα κάνει τη διαφορά για το MasterChef 2023, αφού θα δούμε επτά μάγειρες στη δοκιμασία αποχώρησης και στη συνέχεια μια ακόμη έκπληξη στη μονομαχία με την «εισβολέα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments