Trash

Ζέτα Μακρυπούλια: «Τα βυζι@ και το μ@υνί σ’ όλο το…» – Χυδαία σεξιστική επίθεση [PIC]

Ζέτα Μακρυπούλια: «Τα βυζι@ και το μ@υνί σ’ όλο το…» – Χυδαία σεξιστική επίθεση [PIC]

Πηγή Φωτογραφίας: AgrinioPress

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποτελεί μια καλλονή της ελληνικής showbiz και όπως είναι λογικό κάθε της κίνηση τραβάει τα βλέμματα!

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός είναι αρκετά δραστήρια στα social media και στην φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram, από την φετινή πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ, επικράτησε πανικός από σχόλια! Όπως είναι λογικό και επειδή υπάρχουν και οι “ούγκανοι” του διαδικτύου δεν έλειψαν και τα σεξιστικά σχόλια!

View this post on Instagram

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Συγκεκριμένα ένας τύπος έγραψε κάτω από την φωτογραφία: “Ωχ, έτσι πρέπει να στολίζουν τα κοριτσάκια, όμορφα σέξι αλλά με σεβασμός, παρα μα δείχνουν τα βυζιά και μουνί σε όλο τον κόσμο!.. κι ο Θεός δεν αγαπάει τέτοια πράγματα!.. κι εμείς εδώ στη Σάμο δε θέλουμε να βλέπουμε αυτά…”

Φυσικά όπως ήταν λογικό η Ζέτα Μακρυπούλια δεν αντέδρασε καν και άφησε ασχολίαστο το σχόλιο αυτό!

View this post on Instagram

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να έχει χωρίσει με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ωστόσο κατά τη διάρκεια της πολύχρονης σχέσης τους, ο τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρος, καθώς είχε κάνει δώρο στην παρουσιάστρια ένα πανάκριβο σκάφος. Όμως αλήθεια, πόσο του κόστισε;

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μεταβιβάσει ένα από τα πολυτιμότερα αποκτήματά του: Το υπερπολυτελές σκάφος που φέρει το όνομα και των δύο.

Η πρώτη έκπληξη προς τη Ζέτα Μακρυπούλια, έγινε πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αγόρασε ένα πλωτό «διαμάντι» για να ταξιδέψουν τον έρωτά τους. Το πολυτελέστατο σκάφος 18 μέτρων πήρε το όνομα «ΖΕΜΙ» από τα αρχικά του ονόματος της Ζέτας και του Μιχάλη και ήταν μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις για την γνωστή παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Αν και οι δυο τους είχαν δει αρκετά σκάφη μαζί, δεν είχαν καταλήξει σε κάποιο και είχαν αφήσει για λίγο το θέμα. Ο Μιχάλης είχε διαλέξει το κατάλληλο γιοτ και για δυο βδομάδες περίμενε μόνο τα διαδικαστικά για να το δείξει στην αγαπημένη του. Κι ένα απόγευμα, την πήγε στο Τροκαντερό Φλοίσβου και της έδειξε το 18μετρο γιοτ που αγόρασε για να πηγαίνουν από νησί σε νησί τα καλοκαίρια.

Το σκάφος ήταν ένα Predator 60, έχει βρετανική καταγωγή και το κόστος του κυμαίνεται από 800 χιλιάδες ευρώ έως 1,2 εκατομμύριο ευρώ. Είναι λιτό και σύγχρονο και μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα στην master καμπίνα, στην μικρότερη αλλά και στο αναπροσαρμοζόμενο καθιστικό που διαθέτει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments