Αθλητισμός

Η μαφία των ναρκωτικών του Ροζάριο απειλεί τον Μέσι! 14 πυροβολισμοί και μια προειδοποίηση!

Η μαφία των ναρκωτικών του Ροζάριο απειλεί τον Μέσι! 14 πυροβολισμοί και μια προειδοποίηση!

Πηγή Φωτογραφίας: 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES - rosario3

Άσχημα μπλεξίματα φέρεται να έχει ο Λιονέλ Μέσι αφού άγνωστοι πάτησαν σκανδάλη 14 φορές σε ένα σούπερ μάρκετ που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του Αργεντίνου σταρ, αφήνοντας μάλιστα ένα απειλητικό μήνυμα

Όπως αναφέρει το rozario3, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (2/3)  άγνωστοι άνοιξαν πυρ σε σούπερ μάρκετ που ανήκει στη σύζυγο του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο (το κατάστημα το διαχειρίζεται κάποιος από τα ξαδέρφια της Αντονέλα σύμφωνα με πληροφορίες). Το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή του Ροζάριο στην Αργεντινή. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες αφού έφτασαν έξω από το σούπερ μάρκετ στις τρεις τη νύχτα, γάζωσαν τα στόρια του κλειστού καταστήματος 14 φορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από σφαίρες, άφησαν και ένα σημείωμα, γραμμένο σε ένα τσουβάλι με κάρβουνο πριν διαφύγουν με μηχανές.

“Μέσι, σε περιμένουμε. Ο Χαβκίν είναι κι αυτός έμπορος ναρκωτικών, δεν πρόκειται να σε προστατεύσει”  ανέφερε το μήνυμα των αγνώστων.

O Xαβκίν είναι ο δήμαρχος του Ροζάριο και προσπαθεί να τα βάλει με τους ναρκέμπορους. Προ ημερών, μάλιστα, είχε πει ότι πολλοί παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν στο Ροζάριο λόγω της ανασφάλειας που υπάρχει στην περιοχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments