Ελλάδα

Άγγελος Τσιαμούρας στο pagenews.gr για το δυστύχημα στα Τέμπη: Πρόκειται για ένα απάνθρωπο γεγονός

Άγγελος Τσιαμούρας στο pagenews.gr για το δυστύχημα στα Τέμπη: Πρόκειται για ένα απάνθρωπο γεγονός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi/Αρχείο Άγγελος Τσιαμούρας

Ο Άγγελος Τσιαμούρας μίλησε στο pagenews.gr, ήταν επιβάτης της αμαξοστοιχίας στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ο Άγγελος Τσιαμούρας μίλησε στο pagenews.gr και τη Σοφία Χύτου για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Άγγελος είναι φοιτητής Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και ήταν επιβάτης της αμαξοστοιχίας. Όπως αναφέρει σκοπός πλέον δεν είναι μόνο να πούμε όλα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της Τρίτης αλλά και άλλα θέματα που αφορούν τα τραγικά λάθη που έγιναν, τις ανθρώπινες σχέσεις κ.α. Παρά το γεγονός ότι βιώνουμε την τέταρτη ημέρα της ανείπωτης τραγωδίας ο Άγγελος δεν έχει δεχθεί ακόμη ούτε κάποιο τηλεφώνημα, ούτε κάποιο μήνυμα από το Κράτος ή κρατικές υπηρεσίες, ούτε καν για την παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης.

Από την επικοινωνία με τον Άγγελο Τσιαμούρα καταλαβαίνει κάποιος αμέσως ότι πρόκειται για ένα πράο και ευγενέστατο νέο με υψηλό αίσθημα ενσυναίσθησης και ευαισθησίας. Ο Άγγελος όπως μου εξήγησε ήταν σε βαγόνι το οποίο δεν εκτροχιάστηκε ωστόσο είχε χτυπήσει μια ηλικιωμένη την οποία και βοήθησε μαζί με ένα ακόμη επιβάτη. Εκτός από το δικό τους βαγόνι ο Άγγελος βοήθησε και στα πιο μπροστινά βαγόνια 3 και 4 όπου εκεί είδε πάρα πολλά. Εκτός από τη βοήθεια στα βαγόνια ο ίδιος έδωσε και τα ρούχα του σε κόσμο προκειμένου να ζεσταθούν.

Αυτό που συζητήσαμε με τον Άγγελο και θα ήθελε και ο ίδιος πλέον να επικοινωνήσει προς τα έξω είναι ότι η κυβέρνηση όπως αναφέρει πρέπει να αναλάβει τα λάθη της. Για τον ίδιο το τριήμερο πένθος το οποίο είχε κηρυχθεί δεν ήταν κάτι γιατί κανένας δεν μπορεί να φέρει ξανά τα πρόσωπα αυτά στις οικογένειές τους. Παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει και μεγαλύτερη αλληλεγγύη και μεταξύ των ανθρώπων.

Αν κάτι του έμεινε από το δυστύχημα είναι ότι πρόκειται για ένα απάνθρωπο γεγονός και ότι επρόκειτο για μια δολοφονία.

Από τη συζήτηση που είχα μαζί του καταλήξαμε και οι δύο ότι αυτό που θα πρέπει να υπάρχει και μεγαλύτερη πρόληψη σε πολλά ζητήματα στη χώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments