Πολιτική

Τσαπανίδου: «Η επιλογή όλων μας τώρα δεν μπορεί παρά να είναι μία: Όλα στο φως!»

Τσαπανίδου: «Η επιλογή όλων μας τώρα δεν μπορεί παρά να είναι μία: Όλα στο φως!»

Πηγή Φωτογραφίας: iEidiseis

Πόπη Τσαπανίδου: 4 ερωτήματα που οφείλει να απαντήσει ο Μητσοτάκης για τα Τέμπη

«Αυτές τις δύσκολες ώρες κάθε προσπάθεια απόκρυψης και συγκάλυψης της αλήθειας για την τραγωδία αποτελεί όχι μόνο ασέβεια προς τους νεκρούς αλλά προαναγγέλλει νέες τραγωδίες», σημειώνει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

«Η επιλογή όλων μας τώρα δεν μπορεί παρά να είναι μία: Όλα στο φως!», τονίζει.

«Σε κάθε περίπτωση να είναι όλοι βέβαιοι: Η αλήθεια είναι ο ύστατος χαιρετισμός στους νεκρούς μας», είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. «Κάθε προσπάθεια απόκρυψης και συγκάλυψης της αλήθειας για την τραγωδία των Τεμπών αποτελεί ασέβεια προς τους νεκρούς και προαναγγέλλει νέες τραγωδίες», αναφέρει σε δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, επισημαίνοντας ότι «η επιλογή όλων μας τώρα δεν μπορεί παρά να είναι μία: Όλα στο φως».

«Η προσπάθεια του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να καταφύγουν σε επικοινωνιακά τεχνάσματα, χονδροειδείς απόπειρες συμψηφισμού και διαχρονικές δικαιολογίες, προκαλεί σοβαρές ανησυχίες και αλγεινή εντύπωση», τόνισε.

«Επαναλαμβάνουμε ότι για όποιον πραγματικά σέβεται τις ζωές που χάθηκαν άδικα, τις οικογένειές τους, όλους όσοι αγωνιούν για το πώς και γιατί φτάσαμε στο πολύνεκρο δράμα, η αλήθεια είναι μονόδρομος», σημειώνει η κ. Τσαπανίδου, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει αυτήν τη στιγμή σε τέσσερα ερωτήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments