Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ ή στον αστερισμό της συκοφαντίας

ΣΥΡΙΖΑ ή στον αστερισμό της συκοφαντίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Συνεχίζει να επιμένει ο Σύριζα στον διορισμό του σταθμάρχη Λάρισας κ. Βασίλη Σαμαρά από υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, που εκλέγεται στην Θεσσαλία.

Συνεχίζει να επιμένει ο Σύριζα στον διορισμό του σταθμάρχη Λάρισας κ. Βασίλη Σαμαρά από υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, που εκλέγεται στην Θεσσαλία. Παρά την επιμονή στην διατήρηση του κατά φραντασίαν θέματος, κανένα νέο στοιχείο δεν προσκομίζεται στον δημόσιο διάλογο.

Πριν από λίγη ώρα, φίλα διακείμενο προς τον Σύριζα διαδικτυακό μέσο επανήλθε με το ΦΕΚ διορισμού του σταθμάρχη Λάρισας, χωρίς, εντούτοις, να αναγράφεται πουθενά το ονοματεπώνυμο του υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκης, υπουργός ο οποίος, κατά το γραφικό πλέον αφήγημα της Κουμουνδούρου, μεσολάβησε για τον διορισμό το 59χρονου σταθμάρχη.

Το διαγραφόμενο νέο φιάσκο της Κουμουνδούρου θα είναι το δεύτερο μέσα σε ελάχιστα εικοσιτετράωρα από την σύγκρουση των τρένων στην περιοχή των Τεμπών. Προασπίζοντας την αξιοπρέπειά τους και τιμώντας την μνήμη των θυμάτων, κόμματα και πολιτικές ηγεσίες τηρούν στάση απολογισμού και περισυλλογής. ‘Όλοι «πλην Λακεδαιμονίων».

Αυτοί απείχαν και από τις συζητήσεις για τη σύνθεση της ανεξάρτητης επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τη διαλεύκανση των συστημικών – δομικών αιτιών του τραγικού δυστυχήματος.

Αυτοί απείχαν και από την καταδίκη της προσπάθειας σπίλωσης της τιμής της κ. Στέλλας Μπίζιου. Η βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κατηγορήθηκε για προνομιακές σχέσεις με τον 59χρονο σταθμάρχη, με την έωλη αιτίαση ότι η κόρη του απασχολείται στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού.

Σε ανακοίνωσή του, το κυβερνών κόμμα καλεί τους γνωστούς διακινητές τέτοιων κατηγοριών να «πουν ονόματα, αλλιώς είναι κοινοί συκοφάντες».

Το γραφείο Τύπου της ΝΔ μάλλον ατύχησε. Κοινοί συκοφάντες είναι και ως τέτοιοι που είναι, η γλώσσα τους γνωρίζει μόνο δύο χρήσεις: το γλύψιμο και το φτύσιμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments