Αθλητισμός

Γουίζαρντς – Μπακς 111-117

Γουίζαρντς – Μπακς 111-117

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει triple double (23π., 10ριμπ., 13ασ.) οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν από την Γουάσινγκτον κερδίζοντας τους Γουίζαρντς με 117-111 και επέστρεψαν ξανά στις νίκες.

Όπως φάνηκε η εντός έδρας ήττα από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς ήταν μια… κακή παρένθεση για τους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι στάθηκαν ξανά στα πόδια τους και πέρασαν από την πρωτεύουσα των Η.Π.Α. κερδίζοντας τους Γουίζαρντς χάρη στη «γεμάτη» εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μπορεί η παρέα των Εμπίντ και Χάρντεν να «διέκοψε» το σερί των 16 νικών, αλλά τα «Ελάφια» παρουσιάζονται έτοιμα για να «χτίσουν» ένα ακόμα σερί στην τελευταία στροφή της regular season στο ΝΒΑ. Ακόμα και χωρίς τον Κρις Μίντλετον ο οποίος έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης, οι Μπακς βρήκαν τις λύσεις δια χειρός του Έλληνα σούπερ σταρ για να αποδράσουν από την Ουάσιγκτον

Συγκεκριμένα ο Γιάννης αγωνίστηκε 36 λεπτά και σε αυτό το διάστημα μέτρησε 23 πόντους με 6/12 δίποντα, 11/15 βολές, 10 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 3 τάπες και 3 λάθη.

Η πανέξυπνη κίνηση του Γιάννη που «σφράγισε» το triple double

Για να το καταφέρει, ωστόσο ο Έλληνας σούπερ σταρ χρειάστηκε μια πανέξυπνη κίνηση στο φινάλε της αναμέτρησης, με την οποία ολοκλήρωσε το triple double.

Με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί ο Γιάννης είχε την μπάλα στα χέρια του και δεν εκδήλωσε επίθεση, όμως πήγε κοντά στην μπασκέτα, πέταξε την μπάλα στο κάτω μέρος του ταμπλό και την ξαναπήρε.

Με αυτόν τον τρόπο ο Γιάννης… μάζεψε το 10ο ριμπάουντ και ολοκλήρωσε το triple double έχοντας 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ.

Ο Αντετοκούνμπο έκλεισε το… μάτι για το τελευταίο ριμπάουντ του triple double: «Έκλεψα το τελευταίο»

Μετά το τέλος ρωτήθηκε σχετικά για το αν ήθελε το triple double και με διάθεση για χιούμορ, απάντησε χαρακτηριστικά κλείνοντας και το μάτι: «Στην αρχή σκέφτηκα να σκοράρω, αλλά σε αυτές τις καταστάσεις, κρατάς τη μπάλα. Προσπάθησα να παίξω έξυπνα. Σαν να έκλεψα ένα (σ.σ. ριμπάουντ)».

Η απάντησή του στο 5:05

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments