Αθλητισμός

Οι εκλεκτοί διαιτητές των δύο αναμετρήσεων

Οι εκλεκτοί διαιτητές των δύο αναμετρήσεων

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις μεταξύ Λαμίας-ΠΑΟΚ και Ατρόμητος-ΑΕΚ. Ο πρώτος αγώνας πήρε αναβολή, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης πριν μερικές βδομάδες σε αντίθεση με τον δεύτερο αγώνα όπου και διακόπηκε μετά τις διαμαρτυρίες των διοικητικών στελεχών της Ένωσης για την γνωστή ιστορία των...δοκαριών.

ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ:

Με κάθε επισημότητα έγιναν γνωστοί οι διαιτητές ανάμεσα στους αγώνες Κυπέλλου και πρωταθλήματος αντίστοιχα. Τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μεταξύ Λαμίας-ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας ”Αθανάσιος Διάκος”{8/3,19:00} θα διευθύνει ο Βεργέτης με βοηθούς τον Μεϊντάνα, Κουρομπύλια, 4ο τον Τσέτσιλα και στο VAR τους Κουμπαράκη, Ψαρρή.  Στην αναμέτρηση μεταξύ Ατρόμητος-ΑΕΚ{8/3,17:30} θα διευθύνει ο Καραντώνης, έχοντας ως βοηθούς τους Νικολακάκη, Καραγκιζόπουλο, 4ο τον Κατοίκο και στο VAR Παπαδόπουλο, Πετρόπουλο.

ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ:

Ύστερα από δύο αναβολές στον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδο της Λαμίας όπως εξ αρχής είχε οριστεί. Την συγκεκριμένη κατάληξη την πήρε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, καθώς είναι η διοργανώτρια του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας 2022-2023. Η δεύτερη μεταξύ τους μονομαχία θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα{12/4,18:00}. Οι παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου διατηρούν το αήττητο κόντρα στην Λαμία ανεξαρτήτως έδρας, αφού σημειώνουν 13 νίκες στις τελευταίες 14 αναμετρήσεις. Στους αγώνες του πρωταθλήματος  οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν το 2/2 (ΠΑΟΚ – Λαμία 1-0 και Λαμία- ΠΑΟΚ 0-3). Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου προέρχεται από την εντός έδρας σπουδαία νίκη κόντρα στον Άρη{2-1}. Με αυτόν τον τρόπο η Λαμία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, δείχνοντας αρκετά καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, διαβάζοντας καλά τις επιλογές του αντιπάλου και πλέον φαίνεται ετοιμοπόλεμη για να διεκδικήσει ότι μπορεί απέναντι στον ανεβασμένο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έρχεται με την εμφατική εντός έδρας επικράτηση επί του Ιωνικού{6-0} με το μεγαλύτερο κέρδος του αγώνα η παράσταση και το πρώτο τέρμα που πέτυχε ο 17χρονος Στέφανος Τζίμας. Επομένως πρόκειται να παρακολουθήσουμε αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με την κάθε μια να έχει την δική της σημασία. Στην βαθμολογική κατάταξη των ομάδων ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 51 βαθμούς, ενώ η Λαμία διατηρείται στην 12η θέση με 16 βαθμούς.

Η κόντρα μεταξύ του παιχνιδιού Ατρόμητος-ΑΕΚ φαίνεται να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, ύστερα από τις ενστάσεις της Ένωσης για το ύψος των δοκαριών και την τελική διακοπή της αναμέτρησης. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που άσκησε η ΠΑΕ ΑΕΚ ενάντια της πρωτόδικης απόφασης για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πριν μερικές ημέρες{3/3} βγήκε στην δημοσιότητα η απόφαση της επιτροπής, πως η ΑΕΚ δεν είχε έννομο συμφέρον και με την ίδια να μην έχει καταλήξει αν καταφύγει στο CAS. Το χρονικό περιθώριο αυτής της απόφασης ισχύει για 29 ημέρες από την ημέρα έκδοσης της απόφασης. Ακολούθησε η θέση των ”κιτρινόμαυρων” και χαρακτηριστικά ανέφερε, ” Σε μια μέρα θρήνου για την πατρίδα μας, σε μια μέρα εθνικού πένθους η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ένδειξη σεβασμού δεν πρόκειται να σχολιάσει εκτενώς την σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Μια λέξη μόνο: Ντροπή!”. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση απέναντι στον ΟΦΗ{0-3}, ενώ η ομάδα του Κρις Κόουλμαν απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας, μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης{1-1}. Στον βαθμολογικό πίνακα η ΑΕΚ βρίσκεται σε τροχιά τίτλου με 56 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στην έβδομη θέση με 29 βαθμούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments