Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Νικάει και πιάνει πάλι κορυφή

Παναθηναϊκός: Νικάει και πιάνει πάλι κορυφή
Ο Παναθηναϊκός περιμένει στη Λεωφόρο τον Παναιτωλικό (19:30, Cosmote Sport 1), με στόχο να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, στα τρίποντα και φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι πράσινοι έρχονται από μια κακή εμφάνιση στο ”Γ. Καραϊσκάκης”, που τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) και σήμερα επιστρέφουν στο ”σπίτι” τους, θέλοντας επειγόντως το τρίποντο που θα τους φέρει ξανά στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεση του, τον κομβικό, Μπερνάρ που ταλαιπωρείται από κολικό στο νεφρό, ενώ ο Ζβόνιμιρ Σάρλια είναι επίσης εκτός αποστολής λόγω καρτών. Στη θέση του Βραζιλιάνου πρόκειται να μπει ο Άνταμ Τσέριν αλλά και ο Κλεϊνχέισλερ συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Στο τριφύλλι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να γίνει το δυο στα δύο πριν τα πλέι οφς, έτσι ώστε η ομάδα να πάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις τελευταίες στροφές της Super League. Η νίκη σε συνδυασμό με μία καλή αγωνιστική εικόνα σήμερα, έχει ένα μεγάλο ”ΠΡΕΠΕΙ”, ειδικότερα μετά τις χθεσινές εκκωφαντικές εμφανίσεις των υπόλοιπων διεκδικητών του πρωταθλήματος.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Παναιτωλικού ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς φόβο και άγχος αφού υπάρχει βαθμολογική άνεση. Για τους Αγρινιώτες, εκτός είναι οι τιμωρημένοι Κολοβός και Ντίας, καθώς και οι τραυματίες Νταγκό και Μπακάκης.

Εννοείται πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

”Άρχοντας” του αγώνα θα είναι ο Παπαδόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments