Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-0

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-0

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ήταν ορμητικός, είχε… τρία δοκάρια και θα μπορούσε να κερδίσει ακόμα πιο εύκολα τον Παναιτωλικό, με το 2-0 και την επιστροφή στην κορυφή να έρχεται χάρη σε γκολ των Μαντσίνι-Παλάσιος

Σε… παράσταση για έναν ρόλο ήταν η σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και το τελικό 2-0 να είναι μάλλον… φτωχό.

Το «τριφύλλι» έκανε μια εμφάνιση ανάλογη με εκείνη απέναντι στον Βόλο, έχοντας όχι ένα ούτε δύο αλλά… τρία δοκάρια, με τον Κουρμπέλη στο 39’ και τον Χουάνκαρ στο 42’ και στο 58’!

Τελικά, ήταν ο Μαντσίνι με το δεύτερο του γκολ με τον Παναθηναϊκό, εκείνος που έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 62ο λεπτό, ενώ ο Παλάσιος στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα…

Έτσι, ο Παναθηναϊκός επανήλθε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, με 58 βαθμούς και στο +2 αλλά με παιχνίδι περισσότερο από την δεύτερη ΑΕΚ, ενώ παίζει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την τελευταία αγωνιστική.

Την ώρα που τα «καναρίνια» παρέμειναν στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 28 πόντους, ενώ θα φιλοξενήσουν την Λαμία.

Στο… μυαλό των κόουτς: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «κατέβασε» τον Παναθηναϊκό με σχηματισμό 4-3-3 και τέσσερα νέα πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Μπρινιόλι κάθισε στην εστία, έχοντας τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ τετράδα στα μετόπισθεν. Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν ήταν οι τρεις χαφ στον άξονα, με τους Παλάσιος και Μαντσίνι να κινούνται στα πλάγια του Σπόραρ που ήταν ο σέντερ φορ.

Ο Γιάννης Αναστασίου από την άλλη παράταξε τον Παναιτωλικό επίσης με σύστημα 4-3-3. Βάζοντας τον Γκρατερόλ κάτω από τα γκολπόστ και τους Αποστολάκη, Λάρσον, Μαλή και Χατζηθεοδωρίδη στην ευθεία στην άμυνα. Μλάντεν, Μάρτενσον, Ντουάρτε αποτέλεσαν τους κεντρικούς χαφ, με τους Σενγκέλια, Καρέλη και Χουάνπι να συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα.

ΜVP: Αρχηγός με τα… όλα του για μια ακόμα φορά ο Κουρμπέλης, με τον διεθνή Έλληνα μέσο να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός ανασταλτικά, καθαρίζοντας τον άξονα του αντιπάλου. Ενώ και επιθετικά είχε ένα πολύ καλό σουτ που σταμάτησε όμως στο δοκάρι του Γκρατερόλ, ενώ φυσικά και την ασίστ στο νικητήριο όπως αποδείχτηκε τέρμα του Μαντσίνι!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments