Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκουντάιτις, Αγραβάνη και Ουόλτερς θα αναχωρήσει η πράσινη αποστολή για Μονακό

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκουντάιτις, Αγραβάνη και Ουόλτερς θα αναχωρήσει η πράσινη αποστολή για Μονακό

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI - EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θα πετάξει για Μονακό, τη Τρίτη (7/3) αλλά από την αποστολή θα λείπουν οι τραυματίες Αρτούρας Γκουντάιτις, Δημήτρης Αγραβάνης και Νέιτ Ουόλτερς.

Το έργο του Χρήστου Σερέλη στο Πριγκιπάτο μόνο εύκολο δεν ήταν και έγινε ακόμη πιο δύσκολο αφού η ομάδα ταξιδεύει αύριο με αρκετές και σημαντικές απουσίες για την αναμέτρηση κόντρα στην ποιοτικότερη Μονακό για την 27η αγωνιστική της Euroleague  (8/3, 22:00).

Ο τεχνικός των ”πρασίνων” δε μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Αρτούρας Γκουντάιτις, Δημήτρη Αγραβάνη και Νέιτ Ουόλτερς, κάνοντας τη δουλεία του αυτομάτως πιο περίπλοκη. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο στο ματς με την Καρδίτσα, ακολούθησε μέρος της προπόνησης τη Δευτέρα (6/3) και δεν θα είναι διαθέσιμος στην αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα αλλά προβλέπεται να επιστρέψει στο  εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (10/3).

Αντιθέτως, ο Ντέρικ Ουίλιαμς που είχε πρόβλημα στο αριστερό γόνατο κόντρα στην Καρδίτσα, θα «σφίξει» τα δόντια και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του Έλληνα head coach. Πάντως, ο “D-Will” δεν είναι στο 100%, καθώς τη Δευτέρα έκανε ένα μέρος από το πρόγραμμα του Σερέλη.

Το ”τριφύλλι” πάει να να παίξει έναν αγώνα χωρίς άγχος καθώς έχει ξεμείνει από ευρωπαϊκούς στόχους, με αποτέλεσμα ο κόουτς Σερέλης να έχει την ευκαιρία για δοκιμές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments