Αθλητισμός

Το Φύλλο Αγώνα από το Παλέ: «Εκκένωση για φτύσιμο στο πρόσωπο και αντικείμενα»!

Το Φύλλο Αγώνα από το Παλέ: «Εκκένωση για φτύσιμο στο πρόσωπο και αντικείμενα»!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Το SDNA έβγαλε στο φως το Φύλλο Αγώνα του πολυσυζητημένου χθεσινού αγώνα ανάμεσα σε Άρη και Περιστέρι. «Ρίψη αντικειμένων και φτύσιμο στο πρόσωπο της Τσαρούχα» αναφέρονται ως αιτίες της εκκένωσης του γηπέδου.

Το παιχνίδι του Άρη κόντρα στο Περιστέρι πέρασε από… 40 κύματα για να ολοκληρωθεί, με το ματς να χρειάζεται 3,5 ώρες και να οδηγείται σε εκκένωση του γηπέδου λόγω της συμπεριφοράς των φίλων του Άρη.

Τα πράγματα ξέφυγαν στο «Αλεξάνδρειο» κατά τη διάρκεια -κυρίως- της τέταρτης περιόδου, με τον λόγο της εκκένωσης του γηπέδου να μην είναι τα υβριστικά συνθήματα, αλλά τα αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και το φτύσιμο που δέχθηκε η πρώτη διαιτητής της αναμέτρησης, Βάσω Τσαρούχα, από τους φίλους του Άρη.

Οι επανειλημμένες εκκλήσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου δεν έπιασαν τόπο, με την διαιτητική τριάδα να αναγκάζεται να εκκενώσει το κλειστό ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Φύλλο Αγώνα:

«Στο 8:39 του τέταρτου τετάρτου έγινε χρήση λέιζερ (τρίτη ανακοίνωση). Στο 7:05 του τέταρτου τετάρτου φίλοι της γηπεδούχου ομάδας προέβησαν σε ρίψη αντικειμένων (αναπτήρας) στον αγωνιστικό χώρο πλησίον της Α’ Διαιτητή και επίσης τραγουδούσαν “γ@μ$σι και βία στη διαιτησία”. Στο σημείο αυτό φίλαθλοι της Α’ ομάδας έφτυσαν την Α’ Διαιτητή στο πρόσωπο. Άμεσα αποχωρήσαμε για τα αποδυτήρια και ζητήθηκε εκκένωση του γηπέδου η οποία διήρκεσε 45′, διότι η αστυνομία έκρινε ότι αυτός είναι ο απαιτούμενος χρόνος για την ασφαλή και ομαλή απομάκρυνση των οπαδών από το γήπεδο».

ΚΑΕ Άρης: «Κωμικοτραγικά όσα συμβαίνουν εκτός παρκέ»

«Η αλήθεια είναι ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο συναρπαστικό των τελευταίων χρόνων. Αγωνιστικά, αλλά και γιατί (συνεχίζουν να) μας συναρπάζουν όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν και εκτός παρκέ.

Υπάρχει, όμως, ένα θέμα ακόμα πιο σοβαρό από την αδικία εις βάρος της ομάδας μας. Ο κίνδυνος της δημόσιας ασφάλειας που προκάλεσε η απόφαση της Ελληνίδας ρέφερι. Όταν πληροφορήθηκε, κι από την ίδια την Αστυνομία, ότι η εκκένωση του γηπέδου μπορεί να αποβεί άκρως επικίνδυνη, λόγω του ότι την ίδια ώρα τελείωνε ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΟΚΙωνικού, αδιαφόρησε. Την απόφασή της την είχε πάρει, ανεξαρτήτως κόστους…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments