Αθλητισμός

Μονακό-Παναθηναϊκός: Τηλεοπτική κάλυψη και ώρα της αναμέτρησης

Μονακό-Παναθηναϊκός: Τηλεοπτική κάλυψη και ώρα της αναμέτρησης

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η Μονακό είναι η επόμενη ομάδα που στέκεται εμπόδιο στην πορεία του Παναθηναϊκού, καθώς η διεξαγωγή του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις {8/3,22:00}. Η κάλυψη της αναμέτρησης γίνεται αποκλειστικά από το Novasports Prime με την περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Τα πρόσωπα που θα διευθύνουν τον αγώνα Ρίζικ, Φερνάντο Ρότσα και Αρτούρας Σούκις.

Η Μονακό υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague σε μια έδρα που ως ένα μεγάλο βαθμό δεν δημιουργεί και ιδιαίτερες δυσκολίες για την κάθε αντίπαλη ομάδα. Ο έλεγχος και η διατήρηση της ενέργειας από τους ”πράσινους” για όλη την διάρκεια του αγώνα είναι απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να ακολουθήσει για να καταφέρει να πετύχει ένα μεγάλο διπλό ψυχολογικής σημασίας. Παράλληλα θα δώσει και την δυνατότητα στο ”πράσινο στρατόπεδο” να ανασυνταχθεί, διότι στο ελληνικό πρωτάθλημα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό{19/3,19:15}.

Νίκη τετράδας για την Μονακό…στα χαμηλά ο Παναθηναϊκός

Καθοριστικής σημασίας παιχνίδι αποτελεί για την Γαλλική ομάδα, έτσι ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες με το μέρος της να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα και να . Οι ομάδα των Μονεγάσκων καλούν τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο για να δουν δύο γνώριμους παίκτες, οι οποίοι στο παρελθόν άφησαν το δικό τους στίγμα στην ομάδα. Λόγος γίνεται για τους Πάρις Λι και Ντουέιν Μπέικον, δύο περιπτώσεις που σίγουρα στο τέλος της σεζόν θα απασχολήσουν αρκετές ομάδες της διοργάνωσης. Την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν με την φανέλα της Μονακό σε μια εξαιρετική πορεία που διένυσε, με τις δύο προσωπικότητες να ξεχωρίζουν και να ηγούνται κάθε προσπάθειας της ομάδας.

Απαιτητική βδομάδα για τον ”πληγωμένο” Παναθηναϊκό:

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη καλείται να διαχειριστεί, τόσο τις απουσίες της ομάδας του, όσο και το αρνητικό πρόσωπο που θέλει να αλλάξουν οι παίκτες του και στις δύο μεγάλες αναμετρήσεις με Μονακό, Ερυθρό Αστέρα εντός και εκτός αντίστοιχα. Στο ”πράσινο απουσιολόγιο” παραμένουν τα ονόματα των Αγραβάνη, Γκουντάιτις, καθώς προστέθηκε και αυτό του Γουόλτερς με πρόβλημα που αποκόμισε από τον αγώνα με την Καρδίτσα για τις εγχώριες διοργανώσεις του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την δύσκολη αποστολή και ο Χρήστος Σερέλης δήλωσε πως από την Μονακό δεν ξεχωρίζουν μόνο οι Τζέιμς και Οκόμπο. Αναγκαίο είναι να δώσει τον καλύτερο δυνατό εαυτό, τόσο σε αμυντικό, όσο και σε επιθετικό κομμάτι προς όλους τους παίκτες που διαθέτει ο Σάσα Ομπράντοβιτς. Αναλυτικά ο τεχνικός των ”πρασίνων” δήλωσε:

”Είναι μια εβδομάδα ιδιαίτερα απαιτητική αυτή που διανύουμε καθώς έχουμε να δώσουμε τρία παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Γενικότερα έχουμε εννιά ματς σε 25 ημέρες και πρέπει να ανταποκριθούμε. Η Μονακό είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, πολύ αθλητική, πολύ ταλαντούχα και ιδιαίτερα σκληρή στην άμυνα. Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε, τόσο την κούραση, όσο και τους τραυματισμούς  για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι”. Σχετικά με τα κλειδιά για Τζέιμς, Οκόμπο ανέφερε χαρακτηριστικά: ”Ξεκάθαρα θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί στην άμυνα, να ματσάρουμε την ενέργεια που βγάζουν ως ομάδα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, καθώς η Μονακό διαθέτει αρκετούς παίκτες πρώτης γραμμής που πηγαίνουν στο επιθετικό ριμπάουντ”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments