Πολιτική

Άδωνις: Να βάλουμε φρένο στην τοξικότητα ΣΥΡΙΖΑ!

Άδωνις: Να βάλουμε φρένο στην τοξικότητα ΣΥΡΙΖΑ!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Για την τραγωδία στα Τέμπη  και τις προεκτάσεις της μίλησε απόψε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης

Για την τραγωδία στα Τέμπη  και τις προεκτάσεις της μίλησε απόψε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Αναφορικά με τους διαλόγους και τη στάση του σταθμάρχη, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε πως «ο σταθμάρχης Λαρίσης τα έχει χαμένα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στους διαλόγους. Αμφιβάλλω πολύ αν έχει την ικανότητα για να είναι σταθμάρχης. Αναρωτιέμαι τι έκαναν οι συνάδελφοί του. Πρόκειται για κλασική περίπτωση ενός παντελώς ακατάλληλου ανθρώπου για τη θέση αυτή!».

Περαιτέρω, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, «είναι δυνατόν να γνωρίζει ο υπουργός τι συμβαίνει στη Λάρισα, στο σταθμαρχείο της Λάρισας;

Και σε σχέση με την τραγωδία στο Μάτι, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε στο BlueSky: «Πώς κάποιος υπερασπίζεται την άποψη ότι ο υπουργός δεν πρέπει να κατεβεί υποψήφιος στις εκλογές; Αν αυτή η γνώμη έχει βάση λογική, κανένας εμπλεκόμενος στην τραγωδία στο Μάτι δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στις εκλογές. Κι ακόμη, εμείς αναλάβαμε την πολιτική ευθύνη που μας αναλογεί, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ως προς τον εάν ο πρώην Υπουργός κ. Κώστας Καραμανλής μπορεί και πρέπει να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι αυτός μπορεί να κατεβεί υποψήφιος. «Είναι βουλευτής Σερρών. Οι πολίτες των Σερρών δικαιούνται να αποφασίσουν αν θέλουν ο κ. Καραμανλής να συνεχίσει να τους εκπροσωπεί», διευκρίνισε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφορικά με τον εισαγγελέα κ.  Ισίδωρο Ντογιάκο, ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε στους συνομιλητές του ότι ο κ. Τσίπρας ζήτησε επίσπευση διαδικασιών τον περασμένο Δεκέμβριο για το ζήτημα των υποκλοπών. «Όταν όμως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε επίσπευση διαδικασιών, τότε η ίδια κίνηση θεωρείται από ορισμένους ότι είναι παρέμβαση στα εσωτερικά της δικαιοσύνης. Αυτό είναι εντελώς παράλογο».

Σε σχέση με τις εθνικές εκλογές, ο κ. Γεωργιάδης ανάφερε: «Δεν έχω ιδέα πότε θα γίνουν. Δεν νομίζω όμως ότι οι εκλογές είναι στο μυαλό του πρωθυπουργού . Νομίζω μάλιστα πως είναι irrelevant θέμα, άσχετο θέμα, αφού υπάρχει η διαχείριση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος που προέχει».

Τέλος, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «πρέπει να βάλουμε φρένο σε ένα κλίμα δηλητηριώδες που πάει να επικρατήσει. Παραδείγματος χάριν, ο κ. Γκλέτσος απείλησε να γρονθοκοπήσει δημοσιογράφο. Ο κ. Γκλέτσος είναι εκλεγμένος με τον Σύριζα και λέει αυτά τα προκλητικά πράγματα. Δεν πρέπει να απλωθεί ένα κλίμα τοξικότητας από τον Σύριζα. Το επιχείρησε και ο κ. Αντώνης Κανάκης σε σχέση με τον κ. Άρη Πορτοσάλτε, όπως έκανα γνωστό και μέσα από τις αναρτήσεις μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments